Foton Kuşağı.

• Konbuyu başlatan meraklıfındık
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Garip Olaylar \/ İlginç Bilgiler kategorisinde meraklıfındık tarafından oluşturulan Foton Kuşağı. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 13,713 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Garip Olaylar \/ İlginç Bilgiler
Konu Başlığı Foton Kuşağı.
Konbuyu başlatan meraklıfındık
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan vildancaba
A

AraneL_LinweLin

Kullanıcı
27 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
0
Manisa
meraklıfındık' Alıntı:
bir tv kanalında Prof.Dr. Ahmet MARANKİ'den duydum bende araştırıyorum.
Maranki'ye inanmıyorum. Zira benimle aynı düşünceyi paylasan, kandırılan ve mağduru olan birçok insan mevcut.

Foton kuşağı konusuna gelirsek, arkadaslarında dile getirdiği gibi biraz bilim kurgusal geldi bana da. 2000 yılına girmeden son 1 ay kala televizyonlarda bu gibi asparagaslar yayınlanmıstı. Hatta 2000 yılının ilk günü tüm insanlık yatağından maymun olarak kalkıcak demişti.Hala sapasağlam insanız  ;D

S

sarp

Kullanıcı
8 Ara 2009
En iyi cevaplar
0
0
izmir
en başta yazılan yazıyı bende okudum. Bikaç bilimsel yargıyı saçmalığa dönüştürmüşler. Merankiyi de dinledim aynı bu yazı gibi haklı bulduğum yerleride var. nasanın kendi sitesindeki yazıları da okudum. ve daha birçok yerden araştırdım ne ölümsüzlük nede binlerce yıllık aydınlık saçma sapan şeyler. Felsefi akım gibi bişey bu. Karşıdakinin beynini okumak, hiç hastalanmamak, 12 sarmallı dna ya sahip olmak. Kusura bakmasınlar ama foton kuşağını tanrılaştırmışlar bunlar.

V

vildancaba

Kullanıcı
21 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
bunu bana ilk abim demişti ve çok şaşırmıştım doğru olabilirmi ki ?