Mevlana çok güzel anlatmış dostu ama gerçekten böyle dostluklar kaldımı ki herkez sen iyiyken yanında sonra kendi aleminde bi çıkar ilişkisidir gidiyo. eğer böyle bir dostu varsa insanın hayattan ne isterki başka helede bu zamanda yani herkezin birbirinin kuyusunu kazdığı dönemde...
slm uzun zamandır ilk defa bir yorum yazıyorum ve en çok önemsediğim dostluk adına iyiki mevlana senesi ilan edilmiş herkes mevlananın güzel duygulaırnı, yazılarını,gerçekleri, duyuyor okuyor paylaşıyor. Burası istisna (burdaki paylaşımlar her daim arıştırmacı ve süper) ama bunları tüm dünya okuyor arştırıyor buda bni çok mutlu ediyor. şimdi gelelim bir süredir bnm takıntılı olduğum oturupta yaa arkadaşım çok ama dostum yokmu deyip sızlandığım mevzuya bole olduğum dönemlerde bir toplantıda dinlediğim ve unutamadığım bir sözü sizinle paylaşmak istiyorum. DOST ARAMAYIN DOST OLUN
Ne güzel bir yazıydı. Yazıyı okuduktan sonra ister istemez düşündüm, dost muyum, diye. Ve de, bir dostum var mı bu özellikleri taşıyan, diye. Ne mutlu bana ki, iki sorumun cevabı da, ''Evet!'' ti...
Bende çok şanslıyım benim böyler DOST''LARIM'' var çok şükür hele bir var kiiii o benim bitanem ona burdan kucak dolusu sevgilerr SENİ ÇOK SEVİYORUM CANIM TEYZEMM (eminimki mesaj yerine ulaşmıştır )
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.