Duyuru Forum Yönetimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kabeka rumuzu forumdaki çizgisi nedeniyle "Moderatör Adayı" olarak deneme sürecine alınmış, bu zaman çerçevesinde de "Araştırma Sonuçları ve Garip Olaylar / İlginç Bilgiler" kategorilerinde yetkilendirilmiştir.

Hayırlısı olsun.
Bilginize...

Didem rumuzu forumdaki çizgisi nedeniyle "Moderatör Adayı" olarak deneme sürecine alınmış, bu zaman çerçevesinde de "Bibliyografi (Başarılı İnsanlar) ve Başarılı İnsan" kategorilerinde yetkilendirilmiştir.

Hayırlısı olsun.
Bilginize...

Cσ∂єx' Alıntı:
GulsahToptas rumuzu forumdaki çizgisi nedeniyle "Moderatör Adayı" olarak deneme sürecine alınmış, bu zaman çerçevesinde de "Kişisel Gelişim" kategorisinde yetkilendirilmiştir.

Hayırlısı olsun.
Bilginize...

Gülşah "moderatör adaylığı" sürecini başarıyla tamamlamıştır.
Dolayısı ile MODERATÖR olarak rütbelendirilmiştir.

Başarılar dilerim.

Korsan, forumun admini olmuştur.
Kabeka, moderatör adayı sürecini başarı ile tamamlayamamış ve yetkileri alınmıştır.
Didem, moderatör adaylığı sürecini geçerek "moderatör" olarak yetkilendirilmiştir.
VE Faveran'ın online süresi yetersizliği nedeniyle yetkileri alınmıştır.

Bilginize...

Cσ∂єx' Alıntı:
Özlem1980 rumuzu moderatör adaylığı sürecine alınmıştır. VE rumuzu Özlem olarak değiştirilmiştir.

Bilginize...

Özlem moderatörlük adayı sürecini başarı ile tamamlamış ve moderatör olarak rütbelendirilmiştir.

Hayırlısı olsun.

Sevgili emektar admin Zynep'in yetkileri yönetimini ve idaresini uygun görmediğimden tarafımdan alınmıştır.
Kendim ve Site Sahibi Özgür Şahin adına katkılarından ötürü teşekkür ederim.

Ebru rumuzu forumdaki çizgisi nedeniyle "Moderatör Adayı" olarak deneme sürecine alınmış, bu zaman çerçevesinde de "Araştırma Sonuçları ve Garip Olaylar / İlginç Bilgiler" kategorilerinde yetkilendirilmiştir.

Hayırlısı olsun.
Bilginize...

Cσ∂єx' Alıntı:
Ebru rumuzu forumdaki çizgisi nedeniyle "Moderatör Adayı" olarak deneme sürecine alınmış, bu zaman çerçevesinde de "Araştırma Sonuçları ve Garip Olaylar / İlginç Bilgiler" kategorilerinde yetkilendirilmiştir.

Hayırlısı olsun.
Bilginize...

Ebru moderatör olarak rütbelendirilmiştir.

Bilginize.

Cσ∂єx' Alıntı:
Didem, moderatör adaylığı sürecini geçerek "moderatör" olarak yetkilendirilmiştir.
Bilginize...

Uzun süredir aramızda olan Didem, super moderatör olarak yetkilendirilmiştir.
Hem hayırlısı olsun diyorum...
Hem de kendisine uzun süredir böylesine hizmet verdiği için teşekkür ederim.

Gülşah rumuzu "çevrimiçi (online) süresi yetersizliği" nedeniyle moderatör yetkileri alınmıştır.

Kendisine bugüne kadar vermiş olduğu destek/hizmet için teşekkür ediyorum.

Özlem, Didem ve Safari rumuzlarının "çevrimiçi (online) süresi yetersizliği" nedeniyle moderatör yetkileri alınmıştır.

Kendilerine bugüne kadar vermiş olduğu destek/hizmet için teşekkür ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri