Duyuru Forum Yönetimi

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Duyurular ve Yenilikler kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Forum Yönetimi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 64,883 kez görüntülenmiş, 147 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Duyurular ve Yenilikler
Konu Başlığı Forum Yönetimi
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan DeryaDer
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

serhatt

Kullanıcı
2 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Normal bir üye olarak tüm moderatörlere görevlerinde basarılar dilerim :) SAYGILARIMLA

M

mybest__

Kullanıcı
16 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ayben' Alıntı:
teşekkür ederim arkadaşlar herkese, saolun ...
hayırlı olsun arkadaşım inşallah görevinde sıkıntı cekmezsin

O

okyanusya

Kullanıcı
3 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
ya burası üyelere açık değildi eskiden bir terslik mi var anlamadım  ???

Codex

Codex

Özgür Şahin
Site Kurucusu
14 May 2006
En iyi cevaplar
0
48
Çanakkale
www.kendinigelistir.com
Maximus ve Mavison online sürelerinin yetersizliği nedeniyle rütbeleri (moderatörlükleri) alınmıştır.
Bilginiz olsun.

Moderatör olarak ekleme yapacağım.
Başvurularınızı -ilgili başlıktan neler yapmanız gerektiği öğrendikten sonra- gönderin, değerlendireceğim.

Saygılar.

K

Kardelen

başarılar aybencim hayırlı olsun görevinde başarılı olacağına bunu canı yürekten istediğine eminim aramıza tekrar h.g canım :)

A

ayben

Kardelen' Alıntı:
başarılar aybencim hayırlı olsun görevinde başarılı olacağına bunu canı yürekten istediğine eminim aramıza tekrar h.g canım :)
saol can dostum benim inşallah herşey olması gerektiği gibi olacak ve zamanla herşey yoluna girecek insan istedikten sonra önünde hiçbir engel kalmıyor değil mi? :)

K

Kardelen

evet canım kesinlikle inanmak başarmanın yarısıdır :) istersen başarırsın :) herzaman daha iyilerde beraber olmak ümidi ile sevgimle kal rabiacım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...