Filmlerden, işte budur dedirtecek sözler...

nah peyker nah  ohh şekerpare ohhh

(şekerpare-cumali ilyas salman)


seni nomıssız seniiii

(hiç aklımdan çıkmaz tabiki şener şen)
 
İnsan kalbinin içinde mantık arayan avanaktır.



(...Ulyssess Everett McGill O Brother Where Art Thou ...)





Nerdesin Be Birader"

"Karim beni içki içtiğim için mi terketti yoksa karim beni terkettigi için mi içmeye başladım hatırlamıyorum..."

(..Ben Sanderson ..)




Neden aşkın başladığı ani bilemeyiz de bittiği zamanı mutlaka biliriz?


(..Harris K. Telemacher "L.A. Story" ...)




Eğer yanıtlarım seni korkutuyorsa, o zaman korkutucu sorular sormaktan vazgeçmelisin...



(..Jules Winnfield "Pulp Fiction - Ucuz Roman filminden..)
 
-Birine dokunmanın nasıl bir eşy oldugunu hiç merak ettin mi?

- Hayır etmedim...

-Ettin...



(Melekler şehri filminden...)
 
Sabahları napalm kokusuna bayılıyorum ... zafer gibi kokuyor.
--Robert Duvall (Kıyamet)



Bana katil demeye hakkın yok. Beni öldürmeye hakkın var, bunu yapmaya hakkın var; ama beni yargılamaya hakkın yok.
--Marlon Brando (Kıyamet)



Başarısızlık bir seçenek değildir.

--Ed Harris (Apollo 13)



Gideceğimiz yerde yola ihtiyacımız olmayacak.
--Christopher Lloyd (Geleceğe Dönüş)



Bu harika oyuncakları nereden buluyor?
--Jack Nicholson (Batman) 


 
murder by death

kadın :  sam bana güvenmiyomusun?
sam  :  en son bir kadına güvendiğimde paristeydim.kadın şarap almaya gidiyorum diye yanımdan ayrıldı.yarım saat sonra almanlar parisi işgal etti.




 
Hayat nefes aldığımız anların toplamından değil, nefesimizi kesen anların toplamından oluşur. (Alex Hitch Hitchens)

    (Life is not measured by the breaths we take but by the moments that take our breath away)

(Aşk doktoru filminden )
 
Hepimiz heba oluyoruz. Lanet olsun, bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor, ya da beyaz yakalı köle olmuş. Reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşinde. Nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz. *Sadece felaket sonrası diriltmiş olacak bizi. (Tyler Durden )

Bizler tarihin ortanca çocuklarıyız. Bir amacımız ya da yerimiz yok, ne büyük savaşı yaşadık ne de büyük buhranı. Bizim savaşımız ruhani bir savaş, en büyük buhranımız hayatlarımız.(Tyler Durden )

*Sahip oldukların,sonunda sana sahip olur
*Tüm umudunuzu kaybetmek özgürlüktür.
*Bırakın evrilelim; her şey düşeceği yere düşsün.
*Etrafımda tarihin en güçlü insanlarını görüyorum.Biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük, ama olmayacağız. Şimdi bunu anlamaya başlıyoruz ve bunun için çok kızgınız.

(Dövüş kulübü filminden )
 
Arkamı dönmeden ne çok katılan olmuş
24zr5.gif

Katılımlarınızın devamını beklerim...böyle giderse,konunun sabitleneceginden adım gibi eminim
24zr5.gif
 
# "İtalya'da 30 yıl boyunca Borjiyalar vardı. Yani savaş kıyım, cinayet... Ama Michelangelo, Leonardo ve Rönesans aynı dönemde var oldular. Oysa İsviçre'de kardeşlik, 500 yıllık demokrasi ve barış vardı. Ama ne yaratabildiler? Sadece guguklu saat!...
"Harry Lime "Üçüncü Adam"
 
Biri bana nasıl bir dünyada yaşadığımızı söyleyebilir mi? Yarasa gibi giyinen bir adam geliyor ve benim basınımı elimden alıyor.


(Jack Nicholson (Batman)...)
 
# George: Senden korkmuyorlar, senin temsil ettiğin şeyden korkuyorlar. Billy: Ne temsili be moruk! Onların gözünde saçtan başka birşeyi temsil etmiyoruz. George: Yoo hayır. Onların gözünde, sen özgürlüğü temsil ediyorsun. Billy: Özgürlüğün ne mahsuru var birader? Bütün mevzu bu. George: Evet aynen öyle ama, söylemek başka, olmak başka.
George-Billy "Easy Rider"
 
Geri
Üst