Fatmagül’ün Suçu Yok..!

• Konbuyu başlatan crt
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde crt tarafından oluşturulan Fatmagül’ün Suçu Yok..! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 12,515 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Fatmagül’ün Suçu Yok..!
Konbuyu başlatan crt
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan cantuuu
I

ibrahimgemlik

Kullanıcı
23 Ocak 2010
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
Bu konuda  yanılıyor olmayı yine de çok isterdim.. 

Bende yanılıyor olmanızı cok ısterdim ama malasef.

Yumurta atan ogrencileri daha dogrusu ögrenemeyenleri dahada dogrusu okumak cahilliği alır eşşeklik baki kalır sözünün cuk diye oturdugu bu durumu kınıyorum

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Sevgili İbrahim:)
"Bu kadar beyinsiz öğrenci grubunu bir arada görüyoruz. O yumurtaları atacaklarına yeseler, beyinlerine daha iyi gelir. Atılan bu kadar yumurtaya yazık.."
diyenler hakkında yorum yapabilme cesaretini göstertemediğim için ben de kendimi kınıyor:)
Gençlerden korkan, geleceğinden korkuyordur..
Gençliğimizi yalnız bırakmayalım ve onlara sahip çıkalım  diyorum..

I

ibrahimgemlik

Kullanıcı
23 Ocak 2010
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
"Bu kadar beyinsiz öğrenci grubunu bir arada görüyoruz. O yumurtaları atacaklarına yeseler, beyinlerine daha iyi gelir. Atılan bu kadar yumurtaya yazık.."

Bu sözü kim söylemiş bilmiyorum ama acıkda olsa katılmamak elde değil.
Gençler yanlız bırakılmıs değil gencler  kendilerini bırakmıs ailenın sahıp cıkması gerekıyor ama öle sahıp cıkma degıl eskısi gibi sahıp cıkmak lazım yoksa nefsı duygularla kendılerının telef olması birsey değil ülkemede zarar veriyorlar.
Bu imkanlarını bulamayan binlerce pırıl pırıl gencler varken bu olayı yapan veya diğer olaylara bulaşan aklı selimden uzak gençliğin yüzkaralarını dogru yolu bulmalarını diliyorum...

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Sevgili İbrahim:)
Sanıyorum Sen de üniversite öğrencisiydin..?
Üniversite gençliğinin istek ve taleplarini anlayıp dinlemeden, örgüt bağlantısı kurarak onlara terörist muamelesi yapmak gerçekten kolay bir yöntem ..Herkes gibi benimde işime geliyor ..Sustum..
  Fatmagül'ün suçu yok ama yumurtanın fendi copları yendi diyelim ve tekrardan konumuza dönelim:)

I

ibrahimgemlik

Kullanıcı
23 Ocak 2010
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
evet üniversite ögrencisiyim.

Sustum.....

Ama son birsey daha var ınsanlara acımıyonuz bari tavuklara acıyın o yumurtatı yapana cıkarana kadar neler cekıyo hayvancık
baık baıık baııık baaıaııkkkk  :-\

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Fatmagül'ün suçu yok ..
Evet  işte esas suçlu bulundu:)

Vatandaş olaraktan yumurtayı protesto ediyor ..(Zaten pahalanmıştı)artık yumurtada tüketmiyoruz..
 Tavukların hazin öyküsü karşısında derin üzüntü duyuyoruz:)
Ha bu arada hazır yeri gelmişken genç yaşta Likit yumurta işi ne girişen (Bakan çocuklarını)  yakaladıkları bu büyük başarıdan dolayı kutluyoruz:)
Artık darısı diğer gençlerimize diyelim:)

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Ne Fatmagül'ün ne de Mehmet'in suçu....
Dümensiz gemi misali gibi şimdi ki insanlarımız....
Amacını Terkettiğinde dümensiz gemi misali yönünü şaşırır, işte tam da böyleyiz şimdi.
Amaç yok, bütün herşeye sahip olmuş ve yaşamanın anlamını kavrayamamış kişiler. Ee bu kişiler ne yapalar; farklı arayış içerisine girerler. Sonuç olarak işte bu örnekler çıkar.

Ne yapabiliriz;

Uzun vadede tek çözüm eğitim yani yine geleceğin ANNE lerine iş düşüyor.

Fakat şuan bunlar için yapılabilecek olanlar;  bu tarz insanların ıslah edilip  eğitim verilmesi gerekir.  Hatta mümkünse  psikolojik tedavi de görmesi şart diye düşünmekteyim.