Extra Umumi WC :)))

• Konbuyu başlatan syn
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Anlık Kareler (Fotoğraf Dünyası) kategorisinde syn tarafından oluşturulan Extra Umumi WC :))) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,725 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Anlık Kareler (Fotoğraf Dünyası)
Konu Başlığı Extra Umumi WC :)))
Konbuyu başlatan syn
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan bişileryapmaklazım
S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ağaç altı degil Zynep..Gerçekden tuvalet kültürünün nasıl bu noktaya(tabi yukardaki noktadan bahsetmiyorum  ;D) Anlatan içerigi gerçek bir slayttı..
Şöyle yapayım..Boş bir anımda alıayım slaytı elime,kesip biçim siteye ekleyeyim...Eğer uygun bulunmaz ise( burası kişisel gelişim yeri bu resim burda ne arıyor denmeyecekse) silinsin..
Olur mu?

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ben slayta tekrar baktım,burdaki resimden kötü degil.Hemde bilgilendirici..Dosyayıda bozdum..Bu günlük yeterli ugraştıgım,yarın eklerim,uygun görünmez ise silinsin... :)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
İşte bahsettiğim slayt...
Tuvalet kültürü nasıl bu günümüze gelmiş bakalım.. :)

B

bişileryapmaklazım

Kullanıcı
14 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
ELLERİNİ YIKAMIYOMU BUNLAR YA IĞĞGYYYY.......

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
bişileryapmaklazım' Alıntı:
ELLERİNİ YIKAMIYOMU BUNLAR YA IĞĞGYYYY.......
Sokağın ortasında tuvalet ihtiyacını aleni giderebilenden böyle bir dezenfekte işlemini nasıl bekledin ki? :))

B

bişileryapmaklazım

Kullanıcı
14 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
Sokağın ortasında tuvalet ihtiyacını aleni giderebilenden böyle bir dezenfekte işlemini nasıl bekledin ki?
onlarda zaten utanma diye birşey yok ki, olaya bu sistemi icat edenden bakarsak oraya bir de el yıkama yeri yapmalıydı yani