Tüm yorumları okudum.. ßana en mantıklı cevap Zynep'ten geldi..
Yani demek istediğim şey şu.. Erkek illaki 3-4 yaş büyük olmalı diye düşünenlere sadece gülümsüyorum..
ßenim için samimi olarak 30mu? 29mu? diye soranlarda oldu..
ßence gerçekten adayların düşünmesi cevap vermesi gerek illa şu yaşta olsun bu yaşta olsun demek bana göre yanlış (20 yaşından aşağı evlilikleri doğru bulmuyorum).
Fizik ve yaş konusu gerçekten benim için hiç önemli olmamakla birlikte Ruhen anlaşabilmek..
Sonuçta bir kez evlenmek makbul. Tüm hayatını mahvetmek de çok güzel yaşamakla arasındaki bir karar.
İnce eyerip sık dokumak derler ya..
Zynep' Alıntı:Evlilikte önemli olan tek şey iki insanın ruhen anlaşması bence. Ne yaş ne fizik!
Günümüzde yaygınlaşan genç erkeklerle evlenen ileri yaşlarda ki hanımlarla eğlenen kişilere yanıtım;
"Hz. Peygamber, hemşehrileri arasında iffetli, şerefli ve namuslu bir şahsiyet olarak tanınıyordu. 25 yaşında iken, kendisinden yaşça büyük ve iki defa evlenip dul kalmış olan Hz. Hatice ile evlenmiş; onunla 25 yıl mutlu bir hayat geçirmiştir."
Evlilik için ideal yaşlar ise, kişinin kendisine ait sorunları çözdükten sonra ki, okul, erkekler için askerlik, iş vs vs.., yaşlarıdır. Elbette aile kurmak sorumluluk isteyen bir iştir. Ve hiç bir evlilik hüsranla sonuçlanması için başlatılmaz.
Yani demek istediğim şey şu.. Erkek illaki 3-4 yaş büyük olmalı diye düşünenlere sadece gülümsüyorum..
ßenim için samimi olarak 30mu? 29mu? diye soranlarda oldu..
ßence gerçekten adayların düşünmesi cevap vermesi gerek illa şu yaşta olsun bu yaşta olsun demek bana göre yanlış (20 yaşından aşağı evlilikleri doğru bulmuyorum).
Fizik ve yaş konusu gerçekten benim için hiç önemli olmamakla birlikte Ruhen anlaşabilmek..
Sonuçta bir kez evlenmek makbul. Tüm hayatını mahvetmek de çok güzel yaşamakla arasındaki bir karar.
İnce eyerip sık dokumak derler ya..