bu yorumun bile kötü olduğunu gösteriyo amaaaaDileklerPerisi' Alıntı:Hep kötü yanları anlatılıyor ya .
Emin olun bu kadar kötü değil bence.
Hayırrrrrrrr...ASLI..HAN' Alıntı:bu yorumun bile kötü olduğunu gösteriyo amaaaaDileklerPerisi' Alıntı:Hep kötü yanları anlatılıyor ya .
Kötü ama o kadar kötü değil he miii :-\
işte yorum diye buna derim :alkisDileklerPerisi' Alıntı:Hayırrrrrrrr...ASLI..HAN' Alıntı:bu yorumun bile kötü olduğunu gösteriyo amaaaaDileklerPerisi' Alıntı:Hep kötü yanları anlatılıyor ya .
Kötü ama o kadar kötü değil he miii :-\
İllaki sorunlar olur iki insan hayatını birleştiriyor.
Ne kadar tanıyorum dese de insan aynı evin içine girmeden her yönünü tanıyamıyor.
Birbinin yeni huylarını öğreniyor.
Ama sevdiği insanla , hayatının aşkıyla hayatını birleştiriyorsa eğer heleki birbirine olan saygılarını kaybetmezlerse müthiş bir şey. Ufacık tefecik şeyleride göz ardı etmek lazım.
Ben şimdi herhangi bi güzelliğini görmüyorum evlendikten sonra daha mı kötü oluyoo ???kartopu' Alıntı:nişanlılığı uzatabildiğin kadr uzat derim ben. en güzel zamanlarını yaşıyorsun çünküblt.cemile' Alıntı:Off korkum valla evlilikten :-\
Nişanlıyım
İnşallah öyledir :-\edacan' Alıntı:korkacak bişi yok bence süper bişey
canım benim herkesin hayatı bir değil.blt.cemile' Alıntı:Ben şimdi herhangi bi güzelliğini görmüyorum evlendikten sonra daha mı kötü oluyoo ???kartopu' Alıntı:nişanlılığı uzatabildiğin kadr uzat derim ben. en güzel zamanlarını yaşıyorsun çünküblt.cemile' Alıntı:Off korkum valla evlilikten :-\
Nişanlıyım
kartopu' Alıntı:canım benim herkesin hayatı bir değil.blt.cemile' Alıntı:Ben şimdi herhangi bi güzelliğini görmüyorum evlendikten sonra daha mı kötü oluyoo ???kartopu' Alıntı:nişanlılığı uzatabildiğin kadr uzat derim ben. en güzel zamanlarını yaşıyorsun çünküblt.cemile' Alıntı:Off korkum valla evlilikten :-\
Nişanlıyım
kimseyi hiçbirşeyden soğutmak değil amacım.
umarım çok mutlu bir bereberlik evlilik yaşarsın
Teşekkür ederim inşallah
Ooooo nerdeyse çoğunluğu böyleeananas' Alıntı:5- Evliliğin ilk yılında adam konuşur kadın dinler,
ikinci yılında kadın konuşur adam dinler,
üçüncü yılında her ikisi de konuşur, komşular dinler.
Bu gerçekten var mıdır ya ??? ;D
umarım benim başıma gelmez!Özlem' Alıntı:Ooooo nerdeyse çoğunluğu böyleeananas' Alıntı:5- Evliliğin ilk yılında adam konuşur kadın dinler,
ikinci yılında kadın konuşur adam dinler,
üçüncü yılında her ikisi de konuşur, komşular dinler.
Bu gerçekten var mıdır ya ??? ;D
evliligi yaşatan yada yaşanmaz hale getiren çiftlerin kendisi oldugu icin; mutlu olmakda mutsuz olmakda bizim elimizde diye düsünüyorum....blt.cemile' Alıntı:İnşallah öyledir :-\edacan' Alıntı:korkacak bişi yok bence süper bişey
Haklısın bende öyle düşünüyorumedacan' Alıntı:evliligi yaşatan yada yaşanmaz hale getiren çiftlerin kendisi oldugu icin; mutlu olmakda mutsuz olmakda bizim elimizde diye düsünüyorum....blt.cemile' Alıntı:İnşallah öyledir :-\edacan' Alıntı:korkacak bişi yok bence süper bişey