Evlenme Yaşı Formülü

• Konbuyu başlatan ebruliyn
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Araştırma Sonuçları kategorisinde ebruliyn tarafından oluşturulan Evlenme Yaşı Formülü başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 26,070 kez görüntülenmiş, 39 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Araştırma Sonuçları
Konu Başlığı Evlenme Yaşı Formülü
Konbuyu başlatan ebruliyn
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Codex
E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
En doğru 'evlenme yaşı' formülü

Avustralyalı istatistikçiler evlenmek için en mükemmel yaşın matematiksel formülünü buldu. Basit bir matematik işlemiyle doğru evlenme yaşınızı bulabilirsiniz. Bakalım sizinki kaç?
New South Wales Üniversitesi'nin bir süredir yürüttüğü çalışmanın sonuçlarına göre, evlenmek için en mükemmel yaş, 4 maddeli birkaç basit matematik işlemiyle bulunabiliyor.

Çalışmayı yürüten Profesör Tony Dooley, "Matematiği duygusal ilişkilere uygulamak tehlikeli bir iş. Ancak ikili ilişkilerde ciddileşmeye başlamanın zamanı geldiğini düşünüyorsanız, bu formül, düşüncelerinize destek sağlayabilecek nitelikte" diyerek formülün doğru sonuçlar vereceği yönünde görüş bildirdi.

Çalışmalar sırasında formülü uygulayanların yüzde 40'ında doğru sonuç alındığı belirtildi.

İşte evlenmek için en doğru yaşı bulma formülü:

■ 1. Evlenmek istediğiniz en geç yaşı yazın ve bunu "n" harfiyle adlandırın.

Örneğin, 39. n=39

■ 2. İlk kez bir partneriniz için "Bu kişiyle evlenirim'' dediğiniz yaşı yazın ve bunu "p" harfiyle adlandırın.

Örneğin, 20. p=20

■ 3. Şimdi n'den p'yi çıkartın ve sonucu 0.368 ile çarpın.

(39-20) x 0.368 Sonuç: 6.992

■ 4. Elde ettiğiniz sayıyı, p'ye ekleyin.

20 + 6.992 Sonuç: 27.

Hesaplayın bakalım sizin doğru evlenme yaşınız kaçmış?Tabi matematiğiniz kuvvetli ise :)

Kaynak: Habertürk

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Valla evliliği düşünmüyorum. Kariyer yapacağım.
Ve başarısız her erkeğin arkasında değilse bile yanında bir hanımefendi vardır :d
Şaka bir yana. Kendi adıma şimdilik kapadım o defteri. Hem zaten evliliğinde öyle belli bir yaşı olduğuna inanmıyorum.

Birisi; "aşk eşittir sevgili değil, iki kişilik de değil çok kişiliktir aşk. bütün dünyayı düşman belleyip leyla'yı sevmek değildir. leyla'da bütün insanlığı sevmektir." demiş.

Bir gün kendisinde  bütün dünyayı ve insanlığı sevebileceğim,ve bende bütün dünyayı ve insanlığı sevebilecek birisini bulduğumda evlenirim. Ve ne yaşı,ne konumu ne onu ne bunu felanda bu kriterin üzerinde tutmam.
Umarım böyle birisi ile bu hayatta tanışabilirim.

D

dideM

Kullanıcı
5 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Valla ben hesapladım: 25,68 çıktı da sorun o yaşı geçmiş olmam.  ;D ;D Allahım evde kaldım sanırıım.  ;D

Ö

özlem1980

Kullanıcı
25 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
Hesaba göre bu sene doğru evlenme yaşındaymışım.
Hazırlıklara başlayayım o zaman, hazır doğru zamanı yakalamışken diyecemde galiba birde doğru insan lazım :D
Bu eğlenceli formül için teşekkürler Ebru ;)

E

emine**

Kullanıcı
16 Şub 2010
En iyi cevaplar
0
0
formül güzeldi hesaba göre bende 2 sene sonra evleniyorum ama benim önümde  3-4 sene var sanırım önce doğru insanı bulmak gerek :) :D

E

emosin

Kullanıcı
18 Şub 2009
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
Benimde evlenme yaşım 30,5 çıktı yaklaşık 3.5 sene daha var ama en önce aday bulmak gerek  :D Onuda 3.5 sene içinde bulurum inş  ;D ;D

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Boş verin formlü falan anlaşacağınıza inanıyorsanız kafanıza göre takılın işte: (
Ebru : ) nerden bulursun bile şeyleri bilmemki.( Bilmem hatırlıyormusun gözle ilgili bir test payşalmıştınya oda  baya yormuştu )Hoş beni  pek ilgilendirmiyor ama oğlumun evlilik yaşını  hesaplamak istedim ..her defasında farklı sonuş çıkıyor..
İyisimi bekar bari kalsın: (

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
crt' Alıntı:
Boş verin formlü falan anlaşacağınıza inanıyorsanız kafanıza göre takılın işte: (
Ebru : ) nerden bulursun bile şeyleri bilmemki.( Bilmem hatırlıyormusun gözle ilgili bir test payşalmıştınya oda  baya yormuştu )Hoş beni  pek ilgilendirmiyor ama oğlumun evlilik yaşını  hesaplamak istedim ..her defasında farklı sonuş çıkıyor..
İyisimi bekar bari kalsın: (
Hahahhahahahahh  kusura bakma yaa ,aslında amacım  yormak değildi
Konu başlık olarak ilgi çekici geldi,nedense insanlar bilmedikleri,gelecekten ipucu veren,muamma gelen(evlilik gibi:)) şeylere ilgisi oluyor.Bu da onlardan biri ;)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Sonuç yine evliliğe çıkıyorsa  ipicu alsanız nolcak..Durum vahim: (
Ebru : )  Bu evlilik işini  uzatmaya bakın .
Hani  yanlış yönlendirmiş olmayaım ama ben en az  30 yaş  diyorum.Yine de siz bilirsiniz..
Son söz amannnn acele etmeyin: (

B

blt.cemile

Kullanıcı
11 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
Bana daha çokk var. ;D
25 çıktı. ;)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Mor Menekşe : )
Bu kadar nasihattan sonra artık  benide nikahınıza davet edersiniz dimi?
Yavaş yavaş hediyeleri hazırlamaya başlasam iyi olcak: (

B

blt.cemile

Kullanıcı
11 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
crt' Alıntı:
Mor Menekşe : )
Bu kadar nasihattan sonra artık  benide nikahınıza davet edersiniz dimi?
Yavaş yavaş hediyeleri hazırlamaya başlasam iyi olcak: (
Etmez miyim ablam.Beklerim başım üstüne :)
Hem hediye falan hazırlamana hiç gerek yok senin gelmem en büyük hediye zaten. ;)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Canım benim umarım çook çok mutlu olursun: )
Söz düğününde senin için bağlama çalacağım..

B

blt.cemile

Kullanıcı
11 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
Teşekkür ederim ablacım.Sağlıklı,huzurlu,çokk çokk mutlu bi hayat dilerim ailenle birlikte.
Bak buna hayır demem:)
Çok sevinirim.

H

hırslı.28

Kullanıcı
16 Tem 2009
En iyi cevaplar
0
0
doğru insanı bulduktan sonra sorun yok bence.paylaşımıniçin teşekürler. :)

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
crt' Alıntı:
Sonuç yine evliliğe çıkıyorsa  ipicu alsanız nolcak..Durum vahim: (
Ebru : )  Bu evlilik işini  uzatmaya bakın .
Hani  yanlış yönlendirmiş olmayaım ama ben en az  30 yaş  diyorum.Yine de siz bilirsiniz..
Son söz amannnn acele etmeyin: (

Nedense insanoğlu evliliği merak ediyorKendine ait bir ev,eşya,bir anahtar,sevdiğinle yeni değişik bir yaşam düşüncesi cazip geliyor,hele ki kiminle ne zaman daha çok ilgisini çekiyor.Bu yüzden bekarları korkutma crt :)Hani derler ya evlilik için içeridekiler dışarı çıkmaya,dışarıdakiler içeri girmeye can atar diye,işte hesap ;)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Ebru' Alıntı:
Nedense insanoğlu evliliği merak ediyorKendine ait bir ev,eşya,bir anahtar,sevdiğinle yeni değişik bir yaşam düşüncesi cazip geliyor,hele ki kiminle ne zaman daha çok ilgisini çekiyor.Bu yüzden bekarları korkutma crt :)b]

Ebru : )
Size cesaret vermek isterdim ama ..
Bu sorumluluğu üzerime alamam  yine de dikkatli olun acele etmeyin: (

B

beyazdilekce

Kullanıcı
1 Ara 2009
En iyi cevaplar
0
0
Antalya
ne yani,şimdi ben 3 ay sonra evlenecekmiyim:)
ortada fol yok yumurta yok  ;Dheheee ;D

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
beyazdilekce' Alıntı:
ne yani,şimdi ben 3 ay sonra evlenecekmiyim:)
ortada fol yok yumurta yok  ;Dheheee ;D
Hehehehh fazla ciddiye alma formülü ama
belli mi olur bi bakarsın Eros okunu saplar ve ardından yıldırım nikahı  ;D