EVET Mİ, HAYIR MI?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eftelya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Önemli olan tenis topuna
isabetli bir vuruş yapmak gibi, isabetli bir zamanda ve güçte evet ya da
hayır diyebilmek.
  teşekkürler güzel bir paylaşımdı...

Evet Mi, Hayir Mi?
Ben başımı emme,basma tulumba gibi sallamak diyorum.
Seviyorum erkan yolaç'ı ne yapayım.
İzmir marşı ile geldim mehter marşı ilede konudan çıkayımda adet yerini bulsun.

Bknz: Aynı konu  http://www.kendinigelistir.com/forum/index.php/topic,5074.0.html

Korsan' Alıntı:
Evet Mi, Hayir Mi?
Ben başımı emme,basma tulumba gibi sallamak diyorum.
Seviyorum erkan yolaç'ı ne yapayım.
İzmir marşı ile geldim mehter marşı ilede konudan çıkayımda adet yerini bulsun.

Aynı cevabı vereyim dedim, çok gıcığımdır vesselam.
Yaşasın kötülük.

Temelde İnsanın hedefleri olmalı,insanın hedefi olursa toplumun hedefi olur,ama ne yazık ki toplum olarak bunun bilincinde değiliz,ezbere bir yaşam,sunulduğu şekilde hayatı tüketme durumundayız,ne düşünüyoruz,ne düşündürüyoruz,neyse...
Gelecek geçmişte;doğru zamanda,doğru yerde,doğru seçimlerde verilen Evet-Hayırlar sayesinde şekil alır,zaman zaman belki,bilmem dediysekte amacımız olmadığından,ne istediğimizi bilmediğimizden,teşekkürler paylaşım için...

Sadece, uyardım Jane :) keza konu ya silinicek ya  yeni bir yuva kurulucak bu konuya hehehh.
Birleşirse problem yok, birleşmez ise mesajlarımız sanal alemin bir pencerisinden kodlara savrulucak.
Şairane oldu ama idare et :)

Korsan' Alıntı:
Sadece, uyardım Jane :) keza konu ya silinicek ya  yeni bir yuva kurulucak bu konuya hehehh.
Birleşirse problem yok, birleşmez ise mesajlarımız sanal alemin bir pencerisinden kodlara savrulucak.
Şairane oldu ama idare et :)

Nasıl sözlerin havada kaldığı durumlar varsa(beni uyarmanda olduğu gibi:)), varsın yazdıklarımızda sanal alemde savrulsun yok olsun,neler yok olmadı ki ;)

İyi niyetimizden ödün vererek kaybediyoruz bir çok şeyi...Hayır demesini bilmedigimizden....
Güzel bir paylaşımdı Teşekkürler..

Ne yapıyoruz ki,kendi degerimizi kendi elimizle yok etmiyor muyuz, sevgimizden ödün vermeyelim diye...
Kendi adıma konusuyorum..Geç evet yada hayır demesini ögrendim...Şimdi daha mı iyi,alışmışlar hep evet dememe alışmakda zorlandıalr yeni halime..hoş bende çok güzel alıştım,evet ve hayır nerde diyecegini ögrenince..

Geri