EVET Mİ, HAYIR MI?

• Konbuyu başlatan eftelya
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kişisel Gelişim Yazıları kategorisinde eftelya tarafından oluşturulan EVET Mİ, HAYIR MI? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 11,291 kez görüntülenmiş, 42 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kişisel Gelişim Yazıları
Konu Başlığı EVET Mİ, HAYIR MI?
Konbuyu başlatan eftelya
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan dideM
B

berrak

Kullanıcı
28 Tem 2007
En iyi cevaplar
0
0
pembe...
Önemli olan tenis topuna
isabetli bir vuruş yapmak gibi, isabetli bir zamanda ve güçte evet ya da
hayır diyebilmek.
  teşekkürler güzel bir paylaşımdı...

Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
ßir ßen öğrenemedim bu Evet'i Hayır'ı .. :(

Teşekkürler..

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Evet Mi, Hayir Mi?
Ben başımı emme,basma tulumba gibi sallamak diyorum.
Seviyorum erkan yolaç'ı ne yapayım.
İzmir marşı ile geldim mehter marşı ilede konudan çıkayımda adet yerini bulsun.

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Bknz: Aynı konu  http://www.kendinigelistir.com/forum/index.php/topic,5074.0.html

Korsan' Alıntı:
Evet Mi, Hayir Mi?
Ben başımı emme,basma tulumba gibi sallamak diyorum.
Seviyorum erkan yolaç'ı ne yapayım.
İzmir marşı ile geldim mehter marşı ilede konudan çıkayımda adet yerini bulsun.
Aynı cevabı vereyim dedim, çok gıcığımdır vesselam.
Yaşasın kötülük.

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Temelde İnsanın hedefleri olmalı,insanın hedefi olursa toplumun hedefi olur,ama ne yazık ki toplum olarak bunun bilincinde değiliz,ezbere bir yaşam,sunulduğu şekilde hayatı tüketme durumundayız,ne düşünüyoruz,ne düşündürüyoruz,neyse...
Gelecek geçmişte;doğru zamanda,doğru yerde,doğru seçimlerde verilen Evet-Hayırlar sayesinde şekil alır,zaman zaman belki,bilmem dediysekte amacımız olmadığından,ne istediğimizi bilmediğimizden,teşekkürler paylaşım için...

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Sadece, uyardım Jane :) keza konu ya silinicek ya  yeni bir yuva kurulucak bu konuya hehehh.
Birleşirse problem yok, birleşmez ise mesajlarımız sanal alemin bir pencerisinden kodlara savrulucak.
Şairane oldu ama idare et :)

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Korsan' Alıntı:
Sadece, uyardım Jane :) keza konu ya silinicek ya  yeni bir yuva kurulucak bu konuya hehehh.
Birleşirse problem yok, birleşmez ise mesajlarımız sanal alemin bir pencerisinden kodlara savrulucak.
Şairane oldu ama idare et :)
Nasıl sözlerin havada kaldığı durumlar varsa(beni uyarmanda olduğu gibi:)), varsın yazdıklarımızda sanal alemde savrulsun yok olsun,neler yok olmadı ki ;)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
İyi niyetimizden ödün vererek kaybediyoruz bir çok şeyi...Hayır demesini bilmedigimizden....
Güzel bir paylaşımdı Teşekkürler..

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ne yapıyoruz ki,kendi degerimizi kendi elimizle yok etmiyor muyuz, sevgimizden ödün vermeyelim diye...
Kendi adıma konusuyorum..Geç evet yada hayır demesini ögrendim...Şimdi daha mı iyi,alışmışlar hep evet dememe alışmakda zorlandıalr yeni halime..hoş bende çok güzel alıştım,evet ve hayır nerde diyecegini ögrenince..