nasıl bir eşitlik anlayamadım.sanırım bu durumda madur olan taraf bu defa erkekler. erkege şiddete sonKristal' Alıntı:Bu düşüncelerinden dolayı kutlarım.Tu Navy' Alıntı:evet bencede EŞİTLİK... kimi erkekler bunu kabullenemesede bu dünyada kadın erkek eşitliği diye bir şey var...![]()
Kristal' Alıntı:
Sumatra'da evlenen erkekler, kız evine gidiyor. Bu adada erkek, kadının soyadını alıyor ve karısı tarafından sokağa atılan erkekler için 'sığınma odaları' bulunuyor
bende bende ;Dsmaile' Alıntı:ne güzelmişş.. Evlenince oraya taşınıcam ben![]()
![]()
Bende mi taşınsam n eyapsam :vega' Alıntı:bende bende ;Dsmaile' Alıntı:ne güzelmişş.. Evlenince oraya taşınıcam ben![]()
![]()
şaka gibi ya
sevdags' Alıntı:aslında tam Türkiyede olması gereken bi sistem cokta süper olurdu eşini dövüp sokaga terkedenler için mükemmel bir yanıt olurdu![]()
Kristal' Alıntı:“Evden kovuldukları zaman hiçbir sosyal güvencesi olmayan erkekler için camilerde sığınma odaları bulunuyor.
Sürekli kaynanalarından dert yanan erkekler, evin de hizmetçisi. Karısı tarafından boşanan erkek ortada kalıyor ve acınası bir hale düşüyor. Karısı ölen erkek ise çoğu zaman sokakta kalıyor.”
erkek, kızın evine gidiyor. KAYNANALARINDAN YAKINIYORLAR

Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.