Erkeklerin düğmeleri neden sağdadır?

  • Konbuyu başlatan FİRTEMİN
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Garip Olaylar \/ İlginç Bilgiler kategorisinde FİRTEMİN tarafından oluşturulan Erkeklerin düğmeleri neden sağdadır? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,407 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Garip Olaylar \/ İlginç Bilgiler
Konu Başlığı Erkeklerin düğmeleri neden sağdadır?
Konbuyu başlatan FİRTEMİN
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan nergiz
E

efsane_18

Kullanıcı
12 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Giresun
::) :eek: aaa hiç dikkatmi cekmemişti saol paylasım için ben zaten solagım kolay oluo benim için :D
 
D

düşler.sokağı

Kullanıcı
17 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
izmir
pişti olduk firtemin olsun bende paradoksun yazdığı tokalaşma hakkında bilgi vermek isterim bu bilgiyi vermenin yeri ve zamanıdır diye düşünüyorum...

Tokalaşma aslında çağlar öncesi bir adet. Çok eski çağlarda, tüm erkekler bir silah taşıyor ve çoğunluğu da bu silahı sağ eli ile kullanıyordu.

Bir erkek diğerine dost olduğunu, elinde silah bulunmadığını göstermek için, boş sağ elini uzatıyor, diğeri de aynı şeyi yapıyordu. Ama her iki taraf da kendini emniyete almak, diğerinin aniden silah çekmesine mani olmak için, birbirlerinden emin olana kadar, birlikte ellerini hafifçe sıkarak duruyorlardı.

Tokalaşırken elleri sallama alışkanlığı, elleri daha iyi kavrayarak, rakibin giysisinin içinden aniden bir silah çıkarmasını önlemek için başlamış olabilir. Ancak sonraları dostluğun bir ifadesi oldu.
 
B

bıldırcın

Bende hep merak etmişimdir bu mevzuyu öğrendiğim iyi oldu teşekkürler :)
 
Üst