Yediler yedilerefsane_18' Alıntı:ayyyyyyyy koptum yaa yogmu bu erkekler ömürümüzü yeidler yaaa![]()
![]()
![]()
Çok şekerler bebişlerroze' Alıntı:Ne yaparlarsa yapsınlar, hepsi de çok tatlı bebeklerin![]()
gasbodin' Alıntı:hayatımıza girersinizz sonraa hayatı tatlı gösterip zülüm edersinizz aklımızı alıp işgence edersiniz ama ne edseniz de etseniz sizsiz asla yaşayamayızz bunu bilin bayanlar
nobleman' Alıntı:bıldırcın ve roje +1. ve diğerlerii biraz örnek alın bu iki şahsiyeti kin kusmayın erkeklere![]()
su perisi' Alıntı:gasbodin' Alıntı:hayatımıza girersinizz sonraa hayatı tatlı gösterip zülüm edersinizz aklımızı alıp işgence edersiniz ama ne edseniz de etseniz sizsiz asla yaşayamayızz bunu bilin bayanlar
![]()
Yavv yazık sizegasbodin' Alıntı:hayatımıza girersinizz sonraa hayatı tatlı gösterip zülüm edersinizz aklımızı alıp işgence edersiniz ama ne edseniz de etseniz sizsiz asla yaşayamayızz bunu bilin bayanlar
gasbodin' Alıntı:hayatımıza girersinizz sonraa hayatı tatlı gösterip zülüm edersinizz aklımızı alıp işgence edersiniz ama ne edseniz de etseniz sizsiz asla yaşayamayızz bunu bilin bayanlar
O0Gülşah' Alıntı:Yavv yazık sizegasbodin' Alıntı:hayatımıza girersinizz sonraa hayatı tatlı gösterip zülüm edersinizz aklımızı alıp işgence edersiniz ama ne edseniz de etseniz sizsiz asla yaşayamayızz bunu bilin bayanlar![]()
çok güzel yazmışsın walla biz olmadan bir hiçsiniz. ama bizde siz olmadangasbodin' Alıntı:hayatımıza girersinizz sonraa hayatı tatlı gösterip zülüm edersinizz aklımızı alıp işgence edersiniz ama ne edseniz de etseniz sizsiz asla yaşayamayızz bunu bilin bayanlar
bizemii yoksaa sizemii bay annnnnnGülşah' Alıntı:Yavv yazık sizegasbodin' Alıntı:hayatımıza girersinizz sonraa hayatı tatlı gösterip zülüm edersinizz aklımızı alıp işgence edersiniz ama ne edseniz de etseniz sizsiz asla yaşayamayızz bunu bilin bayanlar![]()
ne demişş düşünürr bana bir ben lazımm birde anlayan sagolllnazarelif' Alıntı:çok güzel yazmışsın walla biz olmadan bir hiçsiniz. ama bizde siz olmadangasbodin' Alıntı:hayatımıza girersinizz sonraa hayatı tatlı gösterip zülüm edersinizz aklımızı alıp işgence edersiniz ama ne edseniz de etseniz sizsiz asla yaşayamayızz bunu bilin bayanlar![]()