Yediler yedilerefsane_18' Alıntı:ayyyyyyyy koptum yaa yogmu bu erkekler ömürümüzü yeidler yaaa
Çok şekerler bebişlerroze' Alıntı:Ne yaparlarsa yapsınlar, hepsi de çok tatlı bebeklerin
gasbodin' Alıntı:hayatımıza girersinizz sonraa hayatı tatlı gösterip zülüm edersinizz aklımızı alıp işgence edersiniz ama ne edseniz de etseniz sizsiz asla yaşayamayızz bunu bilin bayanlar
nobleman' Alıntı:bıldırcın ve roje +1. ve diğerlerii biraz örnek alın bu iki şahsiyeti kin kusmayın erkeklere
su perisi' Alıntı:gasbodin' Alıntı:hayatımıza girersinizz sonraa hayatı tatlı gösterip zülüm edersinizz aklımızı alıp işgence edersiniz ama ne edseniz de etseniz sizsiz asla yaşayamayızz bunu bilin bayanlar
Yavv yazık sizegasbodin' Alıntı:hayatımıza girersinizz sonraa hayatı tatlı gösterip zülüm edersinizz aklımızı alıp işgence edersiniz ama ne edseniz de etseniz sizsiz asla yaşayamayızz bunu bilin bayanlar
gasbodin' Alıntı:hayatımıza girersinizz sonraa hayatı tatlı gösterip zülüm edersinizz aklımızı alıp işgence edersiniz ama ne edseniz de etseniz sizsiz asla yaşayamayızz bunu bilin bayanlar
O0Gülşah' Alıntı:Yavv yazık sizegasbodin' Alıntı:hayatımıza girersinizz sonraa hayatı tatlı gösterip zülüm edersinizz aklımızı alıp işgence edersiniz ama ne edseniz de etseniz sizsiz asla yaşayamayızz bunu bilin bayanlar
çok güzel yazmışsın walla biz olmadan bir hiçsiniz. ama bizde siz olmadangasbodin' Alıntı:hayatımıza girersinizz sonraa hayatı tatlı gösterip zülüm edersinizz aklımızı alıp işgence edersiniz ama ne edseniz de etseniz sizsiz asla yaşayamayızz bunu bilin bayanlar
bizemii yoksaa sizemii bay annnnnnGülşah' Alıntı:Yavv yazık sizegasbodin' Alıntı:hayatımıza girersinizz sonraa hayatı tatlı gösterip zülüm edersinizz aklımızı alıp işgence edersiniz ama ne edseniz de etseniz sizsiz asla yaşayamayızz bunu bilin bayanlar
ne demişş düşünürr bana bir ben lazımm birde anlayan sagolllnazarelif' Alıntı:çok güzel yazmışsın walla biz olmadan bir hiçsiniz. ama bizde siz olmadangasbodin' Alıntı:hayatımıza girersinizz sonraa hayatı tatlı gösterip zülüm edersinizz aklımızı alıp işgence edersiniz ama ne edseniz de etseniz sizsiz asla yaşayamayızz bunu bilin bayanlar