erkeğin ömrünü kısaltan şeyler

aslı hemşire

Kullanıcı
Haftada 7-8 yumurta erkek ömrünü kısaltıyor

ABD’li uzmanlar, haftada 7-8 yumurta yiyen orta yaşlı erkeklerin ömürlerinin kısaldığını belirtti.

NEW YORK - Klinik Beslenme dergisinde yayımlanan araştırmaya göre, özellikle de diyabet hastası erkeklerde aşırı yumurta tüketimi kandaki kolesterol miktarını dolayısıyla da ölüm riskini artırıyor.

ntvmsnbc.com

bıldırcın' Alıntı:
Çok ilginçç :o
Akşama yumurta pişireyim ;D ;D ;D

Amanın, potansiyel bir suçlu bakış açısı... :-X
Görmemiş okumamış sayayım kendimi, şahit yazmasınlar!

Dip not: Mememenin daha çabuk etki ettiğini duymuştum. :D :D

Zynep' Alıntı:
bıldırcın' Alıntı:
Çok ilginçç :o
Akşama yumurta pişireyim ;D ;D ;D

Amanın, potansiyel bir suçlu bakış açısı... :-X
Görmemiş okumamış sayayım kendimi, şahit yazmasınlar!

Dip not: Mememenin daha çabuk etki ettiğini duymuştum. :D :D
;D ;D ;D
Süpersin Zeynep işte budur O0
Akşama menemen,cılbır,rafadan,tavada,salata ve bilimum yumurta çeşitleri hazır..
Beyleri beklerim
Bülent sende gel Allah aşkına ;D ;D

NEW YORK - Klinik Beslenme dergisinde yayımlanan araştırmaya göre, özellikle de diyabet hastası erkeklerde aşırı yumurta tüketimi kandaki kolesterol miktarını dolayısıyla da ölüm riskini artırıyor.

Bu kadınlar içinde geçerli değil mi?

aslı hemşire' Alıntı:

ABD’li uzmanlar, haftada 7-8 yumurta yiyen orta yaşlı erkeklerin ömürlerinin kısaldığını belirtti.

ntvmsnbc.com

fazla yenilen herşey ömrün kısalması için yeterli bir sebeptir bence...

ne kadar ilginç...  ::)

halbuki yumurtanın faydalı olduğunu düşünürüz hep,

bilgilendirmen için teşekürler arkadaşım.  ;)

Yumurtada ki kolestroldan kaçarken, diğerlerine yakalanmasalar :D :D

aslı hemşire' Alıntı:

ntvmsnbc.com

Yandım desene :)
Ben yumurtayı severim ve haftadada bu sayının üzerine çıkarım vesselam.
Demekki sınırı geçmemek lazımmış

Geri