ERDAL DEMİRKIRAN KİTAPLARI

• Konbuyu başlatan ECİTAH
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kitap Önerileri kategorisinde ECİTAH tarafından oluşturulan ERDAL DEMİRKIRAN KİTAPLARI başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 17,089 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kitap Önerileri
Konu Başlığı ERDAL DEMİRKIRAN KİTAPLARI
Konbuyu başlatan ECİTAH
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan spiritualsigns
S

spiritualsigns

Okumadığım belli olmuyor mu şekerim... Bak ben bir gaflete düşüp söyleşisine gittim bir kez yetti zaten... Bir kaçta eleştiri okudum... Zamanım yok gereksiz bilgi depolamaya... beynimde de ona yer kalmadı zaten..

Ha siz avukatıysanız şahsın, bende avukatıma yazdırayım.. Yahu size ne ben sevmiyorsam sevmiyorum... Herkesle aynı düşünmek zorundamıyım... Söyleşide iki cümlesi yetti..

M

MAYKIL2041

Kullanıcı
23 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
spiritualsigns' Alıntı:
Okumadığım belli olmuyor mu şekerim... Bak ben bir gaflete düşüp söyleşisine gittim bir kez yetti zaten... Bir kaçta eleştiri okudum... Zamanım yok gereksiz bilgi depolamaya... beynimde de ona yer kalmadı zaten..

Ha siz avukatıysanız şahsın, bende avukatıma yazdırayım.. Yahu size ne ben sevmiyorsam sevmiyorum... Herkesle aynı düşünmek zorundamıyım... Söyleşide iki cümlesi yetti..
Sadece bir soru sordum bu kadar laf kalabalığına ne gerek vardı
Bir de tanımadığınız herkese şekerim diye mi hitap edersiniz , hiç hoş değil de...

S

spiritualsigns

Bir de tanımadığınız herkese şekerim diye mi hitap edersiniz , hiç hoş değil de...
hoş olmayan kırk yılda bir gelip erdal demirkıran'ın tellallığını yapmanız... millete boş defter satıp yazar olcaksın vaadiyle ticari kazanç elde eden ben değilim... okuduğum bir kaç kelimeden ne denli birikimli olduğunu anlayabiliyor insan.... boş kelimeler bütünü... laf kalabalığına onun kitaplarından alışık olmalısınız...

bakın ben güzelse yada iyiyse iyi derim zaten ama adam sırf rant ve para peşinde... Dünyanın en akıllı insanı olduğu doğru millete 5 sayfalık bloknotu 5 TL den satıp paraları cukkalıyor...

eğitimini,  ihtisasınıda bir açıklayın bakalım bu kadar bilimsel yaklaşıma girebilme cüretini nereden almış, tespitlerini neye dayandırıyor ??

bu arada sanırım adamla alakalı bir iki araştırma yaptım diye ukalalığı bulaşmış olmalı ki sana şekerim deme gafletine düşmüşüm...

anlaşıldımı şekerim :D

M

MAYKIL2041

Kullanıcı
23 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
spiritualsigns' Alıntı:
hoş olmayan kırk yılda bir gelip erdal demirkıran'ın tellallığını yapmanız... millete boş defter satıp yazar olcaksın vaadiyle ticari kazanç elde eden ben değilim... okuduğum bir kaç kelimeden ne denli birikimli olduğunu anlayabiliyor insan.... boş kelimeler bütünü... laf kalabalığına onun kitaplarından alışık olmalısınız...

bakın ben güzelse yada iyiyse iyi derim zaten ama adam sırf rant ve para peşinde... Dünyanın en akıllı insanı olduğu doğru millete 5 sayfalık bloknotu 5 TL den satıp paraları cukkalıyor...

eğitimini,  ihtisasınıda bir açıklayın bakalım bu kadar bilimsel yaklaşıma girebilme cüretini nereden almış, tespitlerini neye dayandırıyor ??

bu arada sanırım adamla alakalı bir iki araştırma yaptım diye ukalalığı bulaşmış olmalı ki sana şekerim deme gafletine düşmüşüm...

anlaşıldımı şekerim :D
"İşi Kavrayan Gelişimci" sizinle tartışmaya girmek istemiyorum , sizi ciddiyetsiz buldum yeterince...

H

hanedeyim

ben bazen 12 saat uyuyorum ama bu gün sadece 1 saat uyudum :D ;D
erdal demirkıranın ben dünyanın en akıllıyım kitabını  okumaya başladım gayet güzel diğerlerinide okuycam

G

gökteki yıldız

Kullanıcı
13 May 2009
En iyi cevaplar
0
0
Antalya
En çok aptallar 8 saat uyuru merak ediyorum...Kitabın başlığı ikileme sokuyor...Şimdi 8 saat uyumanın yeterli yoksa mi yetersizmi olduğunu söylemeye çalımış acaba ???

S

spiritualsigns

"İşi Kavrayan Gelişimci" sizinle tartışmaya girmek istemiyorum , sizi ciddiyetsiz buldum yeterince...
evet bu tarz durumlara oldukça ciddiyetsizimdir... sorularıma cevap vermediğinize göre ben sizden çok daha fazlasını biliyorum sanırım yazar hakkında...

neyse... tartışılmaya değecek konu değil... eğlencelik sadece..

dipnot : Siz dünyanın en akıllı adamın yamağı değilmisiniz... Adımı telaffuz edemediniz mi... ? işi kavrayan gelişimci dediğinizde benden bir sürü olur... ama ben  tek'im.. ben tek'im hahaha