en zor üç şey..

• Konbuyu başlatan semazen
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kim Ne Söylemiş? kategorisinde semazen tarafından oluşturulan en zor üç şey.. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10,995 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kim Ne Söylemiş?
Konu Başlığı en zor üç şey..
Konbuyu başlatan semazen
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan korsan
arsız meltem

arsız meltem

Kullanıcı
5 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
kütahya
acıları unutmak unutmasını bilirsen çok zevkli, sır saklamakta kolay hem güven açısından çok önemli. zamanı değerlendieme kolay ama bence zor olan zamanı nasıl değerlendirmen gerektiğini bildiğin halde işe koyulamamak  8) ;) :)
DOĞRU YA DA YANLIŞ BU BENİM DÜŞÜNCEM

M

masumperi

Kullanıcı
17 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
mersin
unutulur tabi.en sevdiklerimizi kaybediyoruz alışıyoruz bisüre sonra

E

egeli_muh

çünkü insan en yakın akrabasını kaybediyor belli bir süere sonra hersey eskisi gibi devam ediyor. zaten hayatta hiç bi şey sıcaklığını korumuyor ki

Z

zeytin

Kullanıcı
20 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
izmir
acılar ardından gelen mutlu olaylarla kısa devre yapabilir zaman buna şahittir..sırlar açıklandıgı zaman devam etmez özelliğini yitirir..zaman hayatımızdır birtürlü şekil veremediğimiz ucundan devamlı tutmaya calıştıgımız daha iyisini sürekli istedigimiz içinde 80 yaşına kadar değerlendiremeğimiz tek şeydir diye düşünüyorum..tşkler yazı için

M

mavidünya

Kullanıcı
11 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
acılar unutulmuyor gerçekten birde zaman akıp gidiyor  :-[

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
Acıları unutmak zor ama insan isterse gerçekten de unutabiliyor.
Kendimde denedim , beynime yaklaşık 2 ay boyunca "gereksiz şeyleri unutucam ve yük yapmayacağım kendime " dedim ve gerçekten de belirli bir zamandan sonra bana acı veren şeyleri unutabiliyorum. :)

M

M

Kullanıcı
31 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Çok ince düşünüldüğünde zamanı değerlendirmek diğerlerine nispetle daha zor gibi geliyor bana

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
NoRanynn' Alıntı:
Sır saklamak, zor bir durum değil en azından benim için.

Acıları unutmak, acılar unutmayabilirz ama zaman aşımına uğradıkça hafifler, belki içerlerde bir yerlerde saklı kalır ama zamanla alışılır.

Zamanı değerlendirmek, bence en zoru zamanı değerlendirmektir.
Aynen katılıyorum.