EN ZAYIF YÖNÜNÜZ NEDİR?

Aşırı duygusal oluşum..

Olaylar karşısında isteyerek yada istemeyerek bazense istemeden bile bile yaptığım çok şey..dikkat ettimde çevremdekiler benim gibi yaptıklarında sonralarda herhangi bir pişmanlık hissetmiyor ve üzülmüyor yetmiyormuş gibi aynısı tekrarlayabiliyor ama ben öyle değilim..çok üzülüyorum hatta her türlü mevzuda bu yönüme yenik düşüyorum ve bu huyumdan nefret ediyorum + artık kurtulmak istiyorum!!!

Her yönüm zayıflamaya başladı, karakter rejiminemi girdim ne anlamadımki.
Yada insanlar daha fazla baskıcı olmaya başladı, veya olaylar durumlar beni daha derine tkilemeye başladı,gittikçe zayıflıyorum.

Bakalım neler olucak.                         

en zayıf yönüm den ziyade 3 tane çok sevmediğim yönüm var
1.si aşırı duyarlıyım beni bağlasada bağlamasada her gördüğüm yanlış olan şeye müdahele etme ihityacı duyuyorum bundan dolayı başım beladan eksik olmuyor
2.si her ortamda nedense uyum sağlamada sorun yaşıyorum daha doğrusu ortam kültüründe biraz ağır kriter ve prensiplerim var ve bunu herkes kaldıramıyor haliylende itilen adam oluyorum.Mesela seviyesiz basit muhabbetlere şakasına dahi olsa gelemiyorum
3.sü ise çok çabuk insanlara değer veriyorum.Hani bir laf vardır 3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen aradaki 2 kuruşa seni satar misali ...ve sonunda ya aşırı değer vermemden yada yardım etmeyi seven nalet huyumdan dolayı hayal kırıklığına uğruyorum....

en kötü yönüm  mükemmeliytçi olmam. bu insanı çok yıpratıyor.

Benim zayıf yönlerim, sürekli insanları memnun etmeye çalışmam,kimseyi kırmamak ve daha az yara almak için en ince ayrıntısına kadar düşünüp kararsız kalmak. Burcumda malum ikizler. tam bir kaos oluyor bu durum. Birde insanların düşündüklerine çok önem veririm.. onlara göre kararlar aldığım oluyor ve sonunda pişman oluyorum ancak yine devam ediyorum.Durduramadığım ve kontrol edemediğim zayıf yönlerimin hepsi bunlar sanırım.

insanlara hemen inanmam diyebilirim galiba insanların dediklerini biraz daha düşünsem daha iyi olacak

Zayıf yönlerim herkesle uzlaşmama olabilir.Buda beni insan seçimlerde fazla titiz yapar.2. olarak yalnızlığa alışmam...hayatımda özlem duyduğum insan sayısı çok az olduğunu yeni farkediyorum ve bu beni güçlü kılsada asıl kimliğimi kaybetmeme neden oluyor.Ve son olarakta endişelerimin,görmezden gelemeyişimin,fazla duyarlı olmamın ve çok ayrıntıcı olmanın sağlığıma fazlasıyla yansıttığı kötü durumlar...
Paylaşıma teşekkürler

mrb.
moralimin çok çabuk bozulabiliyor olması.
en zayıf yönüm .hiç olmamış gibi gülebilmeyi çok isterdim

Sadece kendim için değil toplumu ilgilendiren haksızlıklara da takılıp kalıyor fazlaca tepki veriyorum..!
Tabii sorunlar katlanarak üzerime geliyor ve bir bakıyorumki derdim birken bin oluvermiş(:
Oysa sakin biraz da vurdum duymaz olmak gerek..
Çünkü dünya kütüklerin(:

merhaba ben aranıza yeni katıldım ilk defa yazıyorum..Zayıf yönüm insanlara çok güvenmem ve iyi niyetim yüzünden çevremde kıskanç ve cahil dedi koducu bazı insanlardan rahatsızlık duyuyorum ve onların sözlerine hak vermediğim halde konuşup kendimi yıpratmak istemiyorum az ve öz konusuyorum ve diyorum ki bu seferde saf mı sanacaklar beni ? bilmiyorum hayat güzel ama bazen bu zorlukları insanı üzüyor

Geri