hatice şengül' Alıntı:
kendimi ifade etmekte güçlük çekiyor olabilirim ama durum bu kafam çok karışık kendim de pek iyi hissettiğim söylenemez kendi içimde zor bir sene geçirdim ve hala da geçiriyorum biliyorum ki gelecek senem de bundan farklı oolmayacak kendini geliştir.com da olmamın da sebebi bu iletişm zor brşey benim için
o yüzden anlaşılamıyor olduğum için kusuruma bakmayın
Çok özür dileyerek, ben sizin düşündüklerinizi çok anlaşılır biçimde ifade ettiğiniz mesajlarınızda okudum Hatice.
Daha önce bir konu başlığınız kilitlenmişti, sanırım başlık "Hatice'ye yardım" tarzı bir başlıktı ve tam olarak ne istediğinizi orada anlatamamış ve başlık "geyiğe" dönme aşamasında Yönetici arkadaşımın yerinde müdahelesi ile kilitlenmişti.
Benim size önerim, dikkatinizi yoğunlaştırmanız sadece.
Ve çok önemli bir kural yaşam için; "Saygı".
Yanlış anlamayın, asla size "saygısız" demiyorum.
Okuduğunuz paylaşıma, hep şikayet ettiğiniz şu telefonda dalıp gitme durumlarına, Sitemizde yorum yaptığınız konuya çözüm "saygı"dır.
Konuya saygı göstererek okuduğumuz takdirde, odaklanırız, vereceğimiz yanıtlar daha anlaşılır olur.
Aynı şekilde, telefonda konuştuğunuz kişiye saygınız olduğu kadar onu dinlersiniz ve dalıp gitmezsiniz. Sizi daldıracak, ilginizi dağıtacak kişilerle konuşmayı uzatmanın hiç bir anlamı yok. Telefon sizin...
"Ben seni daha sonra ararım" deme şansınız var üstelik. Bu da kendinize ve dolayısı ile karşınızdakine saygıdır. Hiç kimse kendisini dinlemeyen biri ile konuşmak istemez.
En iyi dostunuzu belirleyin.
Siz misiniz?
O halde "siz"e değer verin ve anlamaya çalışın.