EN İYİ DOSTUM, BENİM.!!!!?

• Konbuyu başlatan payro
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde payro tarafından oluşturulan EN İYİ DOSTUM, BENİM.!!!!? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,795 kez görüntülenmiş, 34 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı EN İYİ DOSTUM, BENİM.!!!!?
Konbuyu başlatan payro
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan GulsahToptas
H

hatice şengül

Kullanıcı
12 Eyl 2008
En iyi cevaplar
0
0
Mersin
ya ekranlar geliyor mesela bir tuvalet kağıdına bakıp neler düşündüğümü tahmin bile edemezsiniz bu sanırım okuldan sonra beyni extra boş bırakmaktan kaynaklanıyor beyin çalışmayınca kafa karışıyor nerden nereye konuyu sonlandıramadığını bilemiyor bende genelde tek kalmam telefondayken oluyor dalıp gidiyorum uzun susmalar felan

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
hatice şengül' Alıntı:
ya ekranlar geliyor mesela bir tuvalet kağıdına bakıp neler düşündüğümü tahmin bile edemezsiniz bu sanırım okuldan sonra beyni extra boş bırakmaktan kaynaklanıyor beyin çalışmayınca kafa karışıyor nerden nereye konuyu sonlandıramadığını bilemiyor bende genelde tek kalmam telefondayken oluyor dalıp gidiyorum uzun susmalar felan
Valla ne yalan söyleyeyim ben birşey anlamadım.

H

hatice şengül

Kullanıcı
12 Eyl 2008
En iyi cevaplar
0
0
Mersin
kendimi ifade etmekte güçlük çekiyor olabilirim ama durum bu kafam çok karışık kendim de pek iyi hissettiğim söylenemez kendi içimde zor bir sene geçirdim ve hala da geçiriyorum biliyorum ki gelecek senem de bundan farklı oolmayacak kendini geliştir.com da olmamın da sebebi bu iletişm zor brşey benim için

o yüzden anlaşılamıyor olduğum için kusuruma bakmayın

T

tutankhamon

Kullanıcı
15 Eyl 2008
En iyi cevaplar
0
16
Bursa
dost acı söyler bu yüzdendir aslında bize en iyi dost yine kendimiziz çünkü kimsenin bize söylemeye cesaret edemeyeceği şeyleri kendi kendmize söyleriz kimsenin hakkımızda bilmediği şeyleri kendimiz biliriz yani aslında bize bizden yakını yok ve gerçek şuki benliğine bizden uzağıda yok çünkü kendimiz kendimze zor şeyler söylediğimizde onu yapmaktansa başkalarının söylediği şeyleri yapmak yada kendi düşüncelerimizi işleyp kullanmaktansa daha önceden birilerinin daha önceden kabul edilmiş düşüncelerini kabul edip onlar gibi düşünmek yani kısacası bana göre insanoğlu kendi kendinden daha doğrusu vicdanının sesinde korkuyor o yüzden ondan uzak durmaya çalışıyor  

T

tutankhamon

Kullanıcı
15 Eyl 2008
En iyi cevaplar
0
16
Bursa
hatice kendini gayet net bir şekilde ifade ediyorsun depresyona girmişsin çık oradan

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
Haticecim bunun kusuru olmaz  :)
Önemli olan nedeni bulup çözüme odaklanman.
Kafana takılan bir şey olursa ;bilgim dahilinde bildiklerimi/zi  paylaşabilirm/iz.

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
hatice şengül' Alıntı:
sanırım burası yeri değil sonra uyarı geliyor bunun için ayrı bir başlık atarız orada konuşuruz zynep kızmasın :D
tutankhamon' Alıntı:
ewt geçen gün ii fırça atmıştı bize olsun yine siler ne yapalım
hatice şengül' Alıntı:
burayı da geyik hale getirmeyelim uyarıdan dolayı kendimi çok ezik hissediyorum sonra lütfen
tutankhamon' Alıntı:
tamam tamam zaten depresyondasın bide ezik hisstmene sebep olmayalım
Hayatta en nefret ettiğim şey, bir espriyi sürekli tekrarlayan kişilerin düştüğü durumlardır.
Bazı kişiler bir espri yakalar, döner dolaşır, her durumda bunu kullanır ve hatta kullanmak için durum yaratır.
Bu duruma düşeceğim şu anda, nedeni sizsiniz! :)
Bir zamanlar derdim ki, "Zynep kızar, Zynep görmesin..." tarzı cümleleri okuduğumda, "Yav valla kendimi orta yaşı geçmiş, saçı sıkı sıkıya topuzlu, baston yutmuş gibi her daim, elinde ürkütücü cetveli, koridor başında duran, hiç evlenmeemiş, hafif bıyıkları çıkmış, yatılı kız lisesi müdiresi gibi hissediyorum kendimi!"

Arkadaşlar, burada benim sizin "fırça atmak" olarak nitelendirdiğiniz davranışım, Forum'un işlerliğini korumak amacıyla, Site Kuralları çerçevesinde uyarılardır sadece.
Şahsımla ilgili bir durum yoktur.
Ben ya da farklı bir Yönetici arkadaşımız, bu durumlara rastladığında önlemini almak durumundadır.
Lütfen bu konu bu şekilde bellensin.
Teşekkür ediyorum ve konuyla ilgisi olmayan mesajları siliyorum.
Keyifli paylaşımlar.

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
hatice şengül' Alıntı:
kendimi ifade etmekte güçlük çekiyor olabilirim ama durum bu kafam çok karışık kendim de pek iyi hissettiğim söylenemez kendi içimde zor bir sene geçirdim ve hala da geçiriyorum biliyorum ki gelecek senem de bundan farklı oolmayacak kendini geliştir.com da olmamın da sebebi bu iletişm zor brşey benim için

o yüzden anlaşılamıyor olduğum için kusuruma bakmayın
Çok özür dileyerek, ben sizin düşündüklerinizi çok anlaşılır biçimde ifade ettiğiniz mesajlarınızda okudum Hatice.
Daha önce bir konu başlığınız kilitlenmişti, sanırım başlık "Hatice'ye yardım" tarzı bir başlıktı ve tam olarak ne istediğinizi orada anlatamamış ve başlık "geyiğe" dönme aşamasında Yönetici arkadaşımın yerinde müdahelesi ile kilitlenmişti.
Benim size önerim, dikkatinizi yoğunlaştırmanız sadece.
Ve çok önemli bir kural yaşam için; "Saygı".
Yanlış anlamayın, asla size "saygısız" demiyorum.
Okuduğunuz paylaşıma, hep şikayet ettiğiniz şu telefonda dalıp gitme durumlarına, Sitemizde yorum yaptığınız konuya çözüm "saygı"dır.
Konuya saygı göstererek okuduğumuz takdirde, odaklanırız, vereceğimiz yanıtlar daha anlaşılır olur.
Aynı şekilde, telefonda konuştuğunuz kişiye saygınız olduğu kadar onu dinlersiniz ve dalıp gitmezsiniz. Sizi daldıracak, ilginizi dağıtacak kişilerle konuşmayı uzatmanın hiç bir anlamı yok. Telefon sizin... :) "Ben seni daha sonra ararım" deme şansınız var üstelik. Bu da kendinize ve dolayısı ile karşınızdakine saygıdır. Hiç kimse kendisini dinlemeyen biri ile konuşmak istemez.
En iyi dostunuzu belirleyin.
Siz misiniz?
O halde "siz"e değer verin ve anlamaya çalışın.

S

sedef

Kullanıcı
16 Nis 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
ben yalnız kalınca hep yazmak isterim
o anki ruh halimi kalemimle kağıdımla paylaşmak isterim.
sonra onları okurum
kendime şaşırırım
bunları ben mi yazdım diye

T

tugba 44

Kullanıcı
26 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
16
bende arasira yaparim.kendimle hesaplasirim...

K

karagün

payro' Alıntı:
Ara sıra kendinizi dinlemeye de zaman ayırıyor musunuz? Bazen en uçuk fikirler gelmiyor mu aklıza? Aşk, meşk ve adı konuluş bir çok içgüdüsel ve sebepsiz şey arasında bazen kendinize de zaman yırdığız olur mu? Bazen lambayı kapatıp, ses çıkaran bütün nesneleri ve çevrenizdeki herkesi susturduktan sonra kendi kendinizi dinler misiniz siz de.!!?

Saygılarımla;
Yazının devemınıda ben ekleyeyim istedim.
http://www.kendinigelistir.com/forum/index.php/topic,15032.msg201836.html#msg201836
Evet yalnızlığı tercih eden
Beni benden başka  anlayan olmaz kanısını taşıyanlardanım.
Bakmayın rumuzumun "karagün" olmasına . Lambaları kaptmadanda aydınlıkta kendimi dinleyebilim.
Çünkü suskunluğum bile  haykırışımdır da ondan .

"Eğer bunların hepsini yaptıysanız büyük ihtimalle yalnız kalmışsınızdır. Kazancınız ise sizi öbür dünyada bile yalnız bırakmayacak bir dosttur. Kendini bilene bütün dünya engel olmaya kalksa ne yazar? Kendiyle konuşan ne zaman kendine bir dost arar? En iyi dostunuz yine kendinizsiniz. Kendinizi ihmal ederseniz, yine kendinizi kaybedersiniz."

longcoming

longcoming

Kullanıcı
10 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
Adana
Benim en iyi dostum içkim sigaram onlar da terkederdi olmasa parammmmm
Canım kadar yakınım el oldu şimdi dünyada dost denilen kelime yalannnnnnn

Demiş tanju abi buraya yazmadan edemedim vesselam.
Çok da güzel demiş Tanju Abi
Tam da son günlerdeki ruh halime fazlasıyla uygun olarak.