KÜÇÜK SIRLAR var.Zaten tüm dizileri yazamazdım.M' Alıntı:Benim izlediğim diziler burda yok=) Şöyle yanıtlayım : Küçük Sırlar , Arka Sıradakiler,Çakıl Taşları
suheda:)' Alıntı:KÜÇÜK SIRLAR var.Zaten tüm dizileri yazamazdım.M' Alıntı:Benim izlediğim diziler burda yok=) Şöyle yanıtlayım : Küçük Sırlar , Arka Sıradakiler,Çakıl Taşları
M' Alıntı:suheda:)' Alıntı:KÜÇÜK SIRLAR var.Zaten tüm dizileri yazamazdım.M' Alıntı:Benim izlediğim diziler burda yok=) Şöyle yanıtlayım : Küçük Sırlar , Arka Sıradakiler,Çakıl Taşları
Evet gördüm..Diğerlerini de söyledim (=
hırslı.28' Alıntı:benim beğendim şen yuva ve yahşi cazibe çok güzel bir dizi tavsiye ederim.
ukalaman' Alıntı:kader çizgisi vardı bitti..küçük sırlar var şimdi..ve kalbimizde <3 avrupa yakası <3
suheda:)' Alıntı:ukalaman' Alıntı:kader çizgisi vardı bitti..küçük sırlar var şimdi..ve kalbimizde <3 avrupa yakası <3
Ha o kesinlikle.Koyu bir takipçisiyim AVRUPA YAKASI'nın
suheda:)' Alıntı:niye ki ailecek çok severek izliyoruz.tabi hoşunuza gitmemiş olabilir herkes aynı şeyden zevk duyacak diye kural yok tabihırslı.28' Alıntı:benim beğendim şen yuva ve yahşi cazibe çok güzel bir dizi tavsiye ederim.
Evet.Şen Yuva güzel de Yahşi Cazibe pek hoşuma gitmedi=(
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.