En çok kazananlar

  • Konbuyu başlatan Gozde
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Anlık Kareler (Fotoğraf Dünyası) kategorisinde Gozde tarafından oluşturulan En çok kazananlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,055 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Anlık Kareler (Fotoğraf Dünyası)
Konu Başlığı En çok kazananlar
Konbuyu başlatan Gozde
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan yaratici_idea
G

Gozde

Kullanıcı
9 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Lüleburgaz
işte dünyanın en çok kazanan sporcuları !. buyrun...


Tiger Woods
Yıllık kazancı 100 milyon dolar olan golfçü Tiger Woods, dünyanın en fazla para kazanan sporcusu ünvanını bu yıl da bırakmadı.


Oscar De La Hoya
Dünyanın en iyi boksörlerinden biri olan 34 yaşındaki Oscar De La Hoya yılda 43 milyon dolar gelir elde ediyor. De La Hoya'nın 18 yaşından bu yana bokstan kazandığı para ise 612 milyon dolara ulaştı.


Phil Mickelson
Listenin tepesindeki diğer bir golf oyuncusu da Phil Mickelson. 37 yaşındaki Amerikalı Phil Mickelson yılda 42.2 milyon dolar kazanıyor.


Kimi Raikkonen
Geçen sene Ferrari ile 3 yıllık bir sözleşme imzalayan Kimi Raikkonen, Formula 1'in en fazla kazanan pilotu ünvanını da aldı. Pistlerde 'buz adam' lakabı ile anılan Raikkonen'in yıllık kazancı tam 40 milyon dolar. Henüz 28 yaşındaki Fin pilot


Michael Schumacher
Formula 1'in efsane pilotu Alman Michael Schumacher'in yıllık kazancı 36 milyon dolar. Geçen sene emekli olan Schumacher'in kariyeri boyunca Formula 1'den 650 milyon dolar kazandığı tahmin ediliyor.


David Beckham
Ünlü İngiliz futblcu Beckham, ABD'ye transferi ile futbolcular arasında en çok kazanan isim oldu. Reklamlardan da önemli bir gelir elde eden 32 yaşındaki Beckham 33 milyon dolar kazanıyor.


Kobe Bryant
En çok kazanan basketbolcu olan Bryant, yılda 32.9 milyon dolar gelir elde ediyor. Los Angeles Lakers'ın sayı makinası Kobe, 29 yaşında.


Shaquille O'Neal
NBA'in efsane pivotu Shaquille O'Neal, kariyerine Miami Heat'de devam ediyor. Geçen sene sakatlıklar nedeniyle fazla iyi bir sezon geçirmemesine karşın yıllık 31.9 milyon dolar gelir ile sıralamadaki yerini bırakmadı.


Michael Jordan
Birçok kişiye göre ABD basketbol tarihinin en iyi oyuncusu olan Jordan'ın yıllık geliri 31 milyon dolar. 1963 doğumlu Jordan, dört sene önce basketbolu bırakmasına karşın Jordan markası ile halen çok yüksek paralar kazanıyor.
 


Ronaldinho
Son dönemde adı Chelsea ile anılan Barselonalı Ronaldinho, kulübü ile sorunlar yaşıyor. 1980 doğumlu Brezilyalı oyuncu yılda 31 milyon dolar kazanıyor. Ronaldinho iki kez dünyanın en iyi oyuncusu ödülünü kazandı.


Valentino Rossi
Yılda 30 milyon dolar kazanan İtalyan motorsikletçi Valentino Rossi, 28 yaşında. Geçen yıl 8'inci Grand Prix Dünya Şampiyonası'nı kılpayı kaybeden Rossi, özellikle Avrupa'da çok popüler.


Alex Rodriguez
Yılda 29.2 milyon dolar kazanan ABD'li beyzbol oyuncusu Alex Rodriguez, kasım ayında verilecek olan 'en değerli oyuncu' ödülünü alırsa 1.5 milyon dolar daha kazanacak.


Roger Federer
Teniste en çok kazanan sporcu olan Federer, erkeklerde dünyanın en iyi raketi. 1981 doğumlu İsviçreli tenisçi, bu yıl üç Grand Slam kazandı. Toplamda ise 12 Grand Slam şampiyonluğu bulunuyor. Federer'inn yıllık kazancı 29 milyon dolara ulaştı.(benim favorim)

Derek Jeter
Amerikalı beyzbol oyuncusu Derek Jeter yılda 28.3 milyon dolar kazanıyor. Jeter, 2001 yılında takımı ile 189 milyon dolarlık bir kontrat imzalamıştı.


Lebron James
1984 doğumlu ABD'li basketbolcunun yıllık kazancı 27.3 milyon dolar. İlk yılında en iyi çaylak oyuncu seçilen James, NBA'de Cleveland Cavalliers takımında forma giyiyor. Takımı ile dört yıllık bir kontrat imzalayan James'in sözleşmesinde tam 60 milyon dolar alacak
.


Floyd Mayweather
Listede yer alan diğer bir boksör Floyd Mayweather, yılda 26.5 milyon dolar kazanıyor. 1977 doğumlu sporcunun, televizyonda en çok seyirci toplama, en yüksek televizyon geliri ve en yüksek bilet geliri sağlama gibi rekorları bulunuyor.


Yao Ming
Çinli basketbolcu Yao Ming, NBA'da oynuyor. 1980 doğumlu oyuncunun yıllık kazancı ise 26.3 milyon dolar. Reebok'ın reklamlarında oynayan Ming'in ayrıca China Unicom, Garmin ve Upper Deck gibi firmalarla anlaşması bulunuyor.


Vijay Sİngh
Golften yılda 25.8 milyon dolar kazanıyor. 1963 doğumlu Fijili oyuncu, 40 yaşından sonra tam 19 turnuva kazanarak kırılması zor bir rekora da imza attı.


Leonard Davis
Amerikan futbolu oyuncusu Leonard Davis yılda 25.4 milyon dolar kazanıyor. 1978 doğumlu oyuncu takımı ile 7 yıllık ve 50 milyon dolarlık bir kontrat imzaladı.


Arnold Palmer
Listedeki en yaşlı isim olan Palmer, 1929 doğumlu. Yıllık kazancı 25 milyon dolar olan Palmer, golfteki son turnuvasını 1973'te kazanmıştı. Ancak halen golf sporunun en bilinen isimlerinin başında geliyor.

samanyoluhaber.fotogaleri.com
 
G

Gozde

Kullanıcı
9 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Lüleburgaz
...ve bu miktarlar sadece yıllık kazançları...
servetleri değil
::)
kendimi yoksul gibi falan hissettim  :-\
zenginin parası benim çenemi yordu yani  ;D
 
curciin

curciin

Kullanıcı
4 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
adana
helal olsun vala iyi para kazanıyorlarmış ama hak ediyorlar bence....çünkü şampiyonlukları çok,çünkü onlar tarihe yazılacak değerdeler
 
R

re-Member

Kullanıcı
16 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
ama hak ediyolar... hepsi kendi alanlarının en iyisi...
yani burdan iyiler her zaman kazanır mesajını alıyoruz  :) :D

:) :) :)
 
S

syn

Kullanıcı
12 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
ben erkek olacaktım ııııııııı( :dusun) bir de zenci  .
İşte o zaman kesin  Kobe'nin tahtında ben vardım  8) ::) 8)  :p
şaka bir yana  :D bence en zevkli mesleklerden biri olmakla birlikte hem spor yapıyorsun
hem de iyi para kazanıyorsun .
 
E

efsane_18

Kullanıcı
12 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Giresun
sporcu olasım geldi birden yafff ;D ;D ;D ;D
 
C

Conqueror

oynadığım dönemlerde herkesin olduğu gibi idolüm Jordan'dı. o bırakınca onu örnek aldığım için ben de bıraktım basketbolü. :D :D
ama arada ufak bir fark var, adam yılda 31 milyon dolar alıyor. ben onun milyonda birini bile alamıyorum. :D :D
 
B

bıldırcın

Shaquille O'Neal
NBA'in efsane pivotu Shaquille O'Neal, kariyerine Miami Heat'de devam ediyor. Geçen sene sakatlıklar nedeniyle fazla iyi bir sezon geçirmemesine karşın yıllık 31.9 milyon dolar gelir ile sıralamadaki yerini bırakmadı.
Hayranım ben bu adama 8)
Sahip olduu villanın bahçesine plaj kumuyla kendine özel bir plaj yaptırdığını duymuştum :D
Ne demişler;"Zenginin malı züğürdün çenesini yorar."Allah daha çok versin ne deyim ki :-\
 
S

syn

Kullanıcı
12 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Alıntı
Shaquille O'Neal
NBA'in efsane pivotu Shaquille O'Neal, kariyerine Miami Heat'de devam ediyor. Geçen sene sakatlıklar nedeniyle fazla iyi bir sezon geçirmemesine karşın yıllık 31.9 milyon dolar gelir ile sıralamadaki yerini bırakmadı.
Hayranım ben bu adama  8)
Sahip olduu villanın bahçesine plaj kumuyla kendine özel bir plaj yaptırdığını duymuştum  :D
Ne demişler;"Zenginin malı züğürdün çenesini yorar."Allah daha çok versin ne deyim ki  :-\
ben de... savunmada Shaquille den başkasının tanımam.Keşke Kobe ile sorunları çıkmasaydı ve Lakersta kalsaydı.Bence ikisi muhteşem bir ikiliydi.Biri hücum biri savunma...Ben Cribs'te  izlemiştim.Evindeki basket sahasını ve diğer herşeyi  es  geçiyorum ama sinema salonu...   
 
C

Conqueror

ama işte adamlar  o evde anca yazın adam gibi vakit geçirebiliyorular.
düşünün sezon boyunca haftada  ortalama 3-4 maç oynanan bir ligde ne zaman evde olabileceklerini siz hesaplayın artık :D
 
Y

yaratici_idea

Kullanıcı
17 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
En aşağıdaki sanki çok az kazanıyor gibi geldi diğerlerini görünce.
Ama açıkçası boksörlere acıyorum. Paraları ve dağılmış bir beyinleri var çünkü.
 
Üst