<<<EHLİYET SINAVI<<<

• Konbuyu başlatan SUNFLOWERS
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Mizah kategorisinde SUNFLOWERS tarafından oluşturulan << başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,129 kez görüntülenmiş, 35 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Mizah
Konu Başlığı <<
Konbuyu başlatan SUNFLOWERS
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ilenay
K

kabeka

Kullanıcı
17 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
16
İstanbul
nasıl bi gülüştür o yaa

her neyse konuya dönelim :)

ühü ühüh

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
:):)
Çok güldüm, syn teşekkürler.
Kızım motordan kaldı sınavda, "üzülme" dedik, "bi daha sefere geçersin!"
Ama olmadı...
Bir daha ki sefer bir daha ki sefer... derken tam 4.sınava girecek, sınav yerine gitmek için taksi bekliyoruz, kalorifercimizle lafladık konuyu. Cebinden ehliyetini çıkardı ve aynen şunu dedi;
"Sınav kağıdının tepesine yaz işte; İlkokul mezunu kalorifercimizin bile ehliyeti var, siz bana vermiyorsunuz! Çok ayıp!"
Gülelim mi, kalorifercimizi tesellimi edelim bilemedik ama kızım o hırsla 100 aldı sınavdan.:)

B

Bülent

Zynep' Alıntı:
Gülelim mi, kalorifercimizi tesellimi edelim bilemedik ama kızım o hırsla 100 aldı sınavdan.:)
Evet, inanmak gerekir diyeceğim ama somut bir şey olmadığı için itiraz gelebilir.  :D

T

tnctrkcell

Zynep' Alıntı:
Ama olmadı...
Bir daha ki sefer bir daha ki sefer... derken tam 4.sınava girecek, sınav yerine gitmek için taksi bekliyoruz, kalorifercimizle lafladık konuyu. Cebinden ehliyetini çıkardı ve aynen şunu dedi;
"Sınav kağıdının tepesine yaz işte; İlkokul mezunu kalorifercimizin bile ehliyeti var, siz bana vermiyorsunuz! Çok ayıp!"
haha ;D

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
tnctrkcell' Alıntı:
Zynep' Alıntı:
Ama olmadı...
haha ;D
Eh madem güldün, dahasını yazayım o zaman.:)
Cadı gibi araba kullanıyor ama 3. sınavında hala ehliyeti alamadı!
Nasıl bir motive lazım acaba kendisine?  ;)

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Sınava girdim ama hiç görmedim bu tip sorular,gerçek olduğuna inanmak istemiyorum.

I

ilenay

Kullanıcı
28 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
ayy korkutuyor fakat ebnim anneme de babama da dayıma da sordum 90 üzeri almıslar kolay diola r ehh ben daha girmedim ama girince görcem kolay mı değil mi  ;D