T
tnctrkcell
hahaBülent' Alıntı:Tövbeler tövbesi... :
hahaBülent' Alıntı:Tövbeler tövbesi... :
Yaşasın kötülükkabeka' Alıntı:tamam tamam döversin sen güçlüsünSUNFLOWERS' Alıntı::ahah :ahah
Beni bununla kandıramazsın?
Evet, inanmak gerekir diyeceğim ama somut bir şey olmadığı için itiraz gelebilir.Zynep' Alıntı:Gülelim mi, kalorifercimizi tesellimi edelim bilemedik ama kızım o hırsla 100 aldı sınavdan.
Anladım ben seni!Bülent' Alıntı:Evet, inanmak gerekir diyeceğim ama somut bir şey olmadığı için itiraz gelebilir.Zynep' Alıntı:Gülelim mi, kalorifercimizi tesellimi edelim bilemedik ama kızım o hırsla 100 aldı sınavdan.
haha ;DZynep' Alıntı:
Çok güldüm, syn teşekkürler.
Kızım motordan kaldı sınavda, "üzülme" dedik, "bi daha sefere geçersin!"
Ama olmadı...
Bir daha ki sefer bir daha ki sefer... derken tam 4.sınava girecek, sınav yerine gitmek için taksi bekliyoruz, kalorifercimizle lafladık konuyu. Cebinden ehliyetini çıkardı ve aynen şunu dedi;
"Sınav kağıdının tepesine yaz işte; İlkokul mezunu kalorifercimizin bile ehliyeti var, siz bana vermiyorsunuz! Çok ayıp!"
Gülelim mi, kalorifercimizi tesellimi edelim bilemedik ama kızım o hırsla 100 aldı sınavdan.
smaile' Alıntı:ne deni ki böylesine :-X
Eh madem güldün, dahasını yazayım o zaman.tnctrkcell' Alıntı:haha ;DZynep' Alıntı:
Çok güldüm, syn teşekkürler.
Kızım motordan kaldı sınavda, "üzülme" dedik, "bi daha sefere geçersin!"
Ama olmadı...
Bir daha ki sefer bir daha ki sefer... derken tam 4.sınava girecek, sınav yerine gitmek için taksi bekliyoruz, kalorifercimizle lafladık konuyu. Cebinden ehliyetini çıkardı ve aynen şunu dedi;
"Sınav kağıdının tepesine yaz işte; İlkokul mezunu kalorifercimizin bile ehliyeti var, siz bana vermiyorsunuz! Çok ayıp!"
Gülelim mi, kalorifercimizi tesellimi edelim bilemedik ama kızım o hırsla 100 aldı sınavdan.