S
su perisi
Kullanıcı
- 4 Ocak 2007
- En iyi cevaplar
- 0
- 0
şeytan diyor,tatil dönüşü yantları verme,bu sezon okul bitimi ver.. fena fikirde değil hani,katılım daha çok olur
Gel sen şeytana uyma peri adın üstünde perisin ;Dsu perisi' Alıntı:şeytan diyor,tatil dönüşü yantları verme,bu sezon okul bitimi ver.. fena fikirde değil hani,katılım daha çok olur
Merhaba da,ben çıkaramadım seni :-\grace' Alıntı::alsana pericim özlemişim seni bir merhaba demek istedim
Şaçma olduğuna nerden kanıt getirdin bilmiyorum ama,cevaplayan arkadaşlarımız sana yanıtını vereceklerdir..uğurcan' Alıntı:bence sorular saçmalık
:'(
Parası veriyim demişim oldumu şimdi :-[06-2-Bu sözler yasak ilişki sırasında yakalanırsanız
söyleyeceklerinize eştir!
su perisi' Alıntı:
açıklama:
06-1-Çaldığınız çilek sayısı aşık olduğunuza inandığınız
kişi sayısını gösterir. Bir tane yedikten sonra durduğunuzu
söylediyseniz aşk hayatında sadık birisiniz.
İki haneli sayılarla cevap verenleriniz ise
libidolarını frenlemeyi düşünmeliler.
tugba 44' Alıntı:eglenceliymis paylasim icin tesekkurler
Tuğba ve kutsal,yanıtlarınız iç dünyanıza uydumu,yada uyan çıktımı biizmle paylaşırsanız sevinirim kristal gibiKUTSAL' Alıntı:teşekkürler
Bilmem ki orasını para verip vermemek seninle onun arasında)Kristal' Alıntı:Parası veriyim demişim oldumu şimdi :-[06-2-Bu sözler yasak ilişki sırasında yakalanırsanız
söyleyeceklerinize eştir!
morkiz' Alıntı:su perisi' Alıntı:
açıklama:
06-1-Çaldığınız çilek sayısı aşık olduğunuza inandığınız
kişi sayısını gösterir. Bir tane yedikten sonra durduğunuzu
söylediyseniz aşk hayatında sadık birisiniz.
İki haneli sayılarla cevap verenleriniz ise
libidolarını frenlemeyi düşünmeliler.
hiç yemedim ve aşık olduğum birisi de yok gerçekten.doğru çıktı valla
su perisi' Alıntı:tugba 44' Alıntı:eglenceliymis paylasim icin tesekkurlerKUTSAL' Alıntı:teşekkürler
tuaf ama bicogu cikti diyebilirim :
O sizin süperliginiz..nida' Alıntı:hepsi çıktı diyorum.süpersin diyorum.başkada bişi demiyorum