Efkarlı bir gününüzde iseniz;Giriş burdan lütfen:)

su perisi

Kullanıcı
80046585zz8.jpg

19300192yi4.jpg

42914446vs2.jpg

89634460vg8.jpg

15337210ko2.jpg

89908418av3.jpg

18303748et5.jpg

11065017mb1.jpg

10oz2.jpg

11ra6.jpg

000000sl9.jpg

13ov7.jpg

14cr6.jpg

15gi7.jpg

16fv7.jpg

17kf0.jpg

18gw2.jpg

19zl6.jpg

20ar2.jpg

22io9.jpg

22uu1.jpg

23yf5.jpg

24yq0.jpg

25dt4.jpg

25ht8.jpg

26fr0.jpg

27im9.jpg

28zd3.jpg

29qj8.jpg

bir slayt daha bozulmuş sanki :)
çok emek harcıyorsun be su perisi kendini yorma  :-[
çok güzel bir paylaşım eline ayağına sağlık :)

son gününüzmüş gibi yaşayın bir gün gerçekten öyle olcak  8)

sözler insanı harekete geçiren cinsten.teşekkürler.ama resimler hiç hoş değil.özellikle de kurbağa...(iğrenç) :)

çok gergin gördüm sizi,bu kadar  germeyin kendinizi, çıkarın  at gözlüklerinizi,bakın o zaman daha farklı olacak  kurbag...Özellikle kurbag  çok hoş... :)
Küçükken dilimizden düşmeyen şarkısı geldikçe aklıma..
Küçük kurbağ,küçük kurbağ,kuyrugun nerede?
Kuyrugum yok,kuyrugum yok,yüzerim derede... :)

çok anlamlı bir paylaşım... :)

kendime gülebilme yeteneğimi asla yitirmiycem.

hayat o kadar kısa ki...

kurbağalardan nefret ediyorum.küçükken arkadaşım kurbağaların olduğu bir havuza düşürmüştü beni.ozamandan beri hem korkuyorum hemde midem bulanıyor.at gözlüğü takıyorum farkındayım.şartlar izin vermiyor daha fazla açılmama ondan böyleyim.hayatta görmek istediklerim bazı insanlar tarafından gereksiz bulunuyor belki de ondandır hayata gülen gözlerle bakamamamın sebebi

nazarelif' Alıntı:
kurbağalardan nefret ediyorum.küçükken arkadaşım kurbağaların olduğu bir havuza düşürmüştü beni.ozamandan beri hem korkuyorum hemde midem bulanıyor.at gözlüğü takıyorum farkındayım.şartlar izin vermiyor daha fazla açılmama ondan böyleyim.hayatta görmek istediklerim bazı insanlar tarafından gereksiz bulunuyor belki de ondandır hayata gülen gözlerle bakamamamın sebebi

Hayatına ,senden başka kimsenin hüküm vemesine izin verme arkadaşım, çıkar at gözlüklerini aç gözlerini etrafındaki renkleri gör...Hem o zaman istediğin yöne bakabilmekde senin elinde  ;)
Çok uzaklarada bakmana gerek yok,etrafındaki neşeli insanlara bakman yeterli.. :)

tamam su perisi tavsiyelerini dinlerim.teşekkürler bana değer verip yazdığın için etrafımda çok az mutlu insan var ondan olsa gerek

bende iyi gelsin diye eklemiştim ki:) ama sanırım kabekanın dediği gibi slaytlar bozulmaya başlamış  :-\

kabeka' Alıntı:
bir slayt daha bozulmuş sanki :)
çok emek harcıyorsun be su perisi kendini yorma  :-[
çok güzel bir paylaşım eline ayağına sağlık :)

son gününüzmüş gibi yaşayın bir gün gerçekten öyle olcak  8)
kabeka' Alıntı:
su perisi' Alıntı:
bende iyi gelsin diye eklemiştim ki:) ama sanırım kabekanın dediği gibi slaytlar bozulmaya başlamış  :-\
anlamadım :o

Anladın mı? şimdi:)

bozulma derken kötü anlamda söylemedim ben
sen demiştin ya bundan önce
slaytları bozmayı severim diye
ben o anlamda söyledim
yani bir slaytın daha formatını değiştirmişsin
herhangi bozulma yok kötü anlamda anlatabildim mi? :)

Geri