B
bjkerim
Kullanıcı
Hep ben mi sorcam anaaa Soru göremedin madem keşke sen yazsaydın Neyse ben sorim gene..mvö_4ever' Alıntı:yeni soru nerede? ???
Hep ben mi sorcam anaaa Soru göremedin madem keşke sen yazsaydın Neyse ben sorim gene..mvö_4ever' Alıntı:yeni soru nerede? ???
zahmet oldu biraz galiba neyse cevaba geleyimbjkerim' Alıntı:Hep ben mi sorcam anaaa Soru göremedin madem keşke sen yazsaydın Neyse ben sorim gene..mvö_4ever' Alıntı:yeni soru nerede? ???
Unuturum ben bunu yaa değişk geldi Teşekkürlerbjkerim' Alıntı:Afife Jale
bjkerim' Alıntı:17. yy Divan Edebiyatı En iyi Kaside yazarı kabul edilen kişi.. En Önemli Eseri Sihamı Kaza.. Yergi şairi olarak tanınır??
Denmişti bu 'M'.
Bakalım bu kişiyi kim bilecek??1884’te Bağdat’ta doğdu.Tevfik Fikret ve Ahmed Hikmet Müftüoğlu'nun öğrencisiydi.İlk şiirlerinde Abdülhak Hamid, Cenap Şahabettin, özellikle de Tevfik Fikret etkileri görülür.
Çok az şey sölemişsin böle bilemem de az daha açarsan belki...suheda:)' Alıntı:Bakalım bu kişiyi kim bilecek??1884’te Bağdat’ta doğdu.Tevfik Fikret ve Ahmed Hikmet Müftüoğlu'nun öğrencisiydi.İlk şiirlerinde Abdülhak Hamid, Cenap Şahabettin, özellikle de Tevfik Fikret etkileri görülür.
Kerim yanıtı çok merak ettim..bjkerim' Alıntı:Kolay olsun bari.. Aklıma zor gelmedi..
En uzun destan hangi milletin ve adı nedir??