Kişi Hedefine odaklanıp sağır olmalı eğer her söze kulak verip düşünürse tekerleği patlamış araba gibi Dengesini kaybedip yandan yana çarpar.Araba bu şekilde ne kadar yol alabilirki.
karamsarlık karanlık gibidir,ümitlerini köreltir... önemli olan fırtıları günerin ardından gökkuşağı gibi gülümseyebilmektir.başarı için ümit gereklidir,ümit için olumlu düşünce...
Aslında kendime haksızlık yapıyorum sanırım..güneşin doğmadığı gün yok ama perdeleri kapıyorum sanırım..Bu günlerde perdeleri açtım hatta bir adım daha atıp kendimi kış güneşine bıraktım inşallah yağmur yağmaz..ve yağmasın lütfen.....
karanlığı gönül güneşinizle aşarsanız ne yağmurlar ne perdeler sizin ışığı görmenize engel olamaz... sizin adınıza sevindim önümüz yaz artık bol bol güneşi göreceğiz..
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.