Duymayın ( olumsuz düşünenlere ilaç gibi gelecek )

• Konbuyu başlatan mehmetd
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kişisel Gelişim Yazıları kategorisinde mehmetd tarafından oluşturulan Duymayın ( olumsuz düşünenlere ilaç gibi gelecek ) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 12,134 kez görüntülenmiş, 35 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kişisel Gelişim Yazıları
Konu Başlığı Duymayın ( olumsuz düşünenlere ilaç gibi gelecek )
Konbuyu başlatan mehmetd
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Kuzgun Kraliçe
A

agokalper

Kullanıcı
9 Şub 2009
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
olumsuz düşünceleri duymamız gerekir gerçektende ama sağır olacak kadarda kendimizi dışa kapatmamalıyız..

0

0km

Kullanıcı
7 Şub 2010
En iyi cevaplar
0
0
Antalya
"Yolunda İlerlerken Kimseyi Duymamak" keşke bunu yapabilsek her zaman..teşekkürler paylaşım için.

O

orhanbay

Kullanıcı
2 Şub 2010
En iyi cevaplar
0
0
Kişi Hedefine odaklanıp sağır olmalı eğer her söze kulak verip düşünürse tekerleği patlamış araba gibi  Dengesini kaybedip yandan yana çarpar.Araba bu şekilde ne kadar yol alabilirki.

E

emine**

Kullanıcı
16 Şub 2010
En iyi cevaplar
0
0
gerçekten güzel bir yazı:) olumsuz düşünceleri duymamak gerek ama ister istemz duyuyorsun ve yapamam deyip çekiliyorsun..

G

gül_34

Kullanıcı
11 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Olumsuz düşünen insanları duymayı! Onlar kalbinizdeki ümitleri çalarlar....Ben bunu yapamıyorum çünkü karamsarım:(

P

prenses35

Kullanıcı
23 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
36
İzmir
gül_34' Alıntı:
Olumsuz düşünen insanları duymayı! Onlar kalbinizdeki ümitleri çalarlar....Ben bunu yapamıyorum çünkü karamsarım:(
karamsarlık karanlık gibidir,ümitlerini köreltir...
önemli olan fırtıları günerin ardından gökkuşağı gibi gülümseyebilmektir.başarı için ümit gereklidir,ümit için olumlu düşünce...

G

gül_34

Kullanıcı
11 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
hadi bir fırtınadan sonra gökkuşağı oluyumda diğerlerinde ne yapcaz insan sıkılıyor artık gökkuşağı olmaktan :)

P

prenses35

Kullanıcı
23 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
36
İzmir
:) hep fırtıları günler mi geçiriyorsunuz...hiç mi güneş vurmuyor yüzünüze...

G

gül_34

Kullanıcı
11 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
prenses35' Alıntı:
:) hep fırtıları günler mi geçiriyorsunuz...hiç mi güneş vurmuyor yüzünüze...
Aslında kendime haksızlık yapıyorum sanırım..güneşin doğmadığı gün yok ama perdeleri kapıyorum sanırım..Bu günlerde perdeleri açtım hatta bir adım daha atıp kendimi kış güneşine bıraktım  :) inşallah yağmur yağmaz..ve yağmasın lütfen.....

P

prenses35

Kullanıcı
23 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
36
İzmir
karanlığı gönül güneşinizle aşarsanız ne yağmurlar ne perdeler sizin ışığı görmenize engel olamaz...
sizin adınıza sevindim :) önümüz yaz artık bol bol güneşi göreceğiz..

K

Kuzgun Kraliçe

Kullanıcı
15 Haz 2011
En iyi cevaplar
0
0
paylaşım çok güzel , bir de uygulayabilsek...