Duygusal Yönetim

  • Konbuyu başlatan GulsahToptas
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kitap Önerileri kategorisinde GulsahToptas tarafından oluşturulan Duygusal Yönetim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,743 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kitap Önerileri
Konu Başlığı Duygusal Yönetim
Konbuyu başlatan GulsahToptas
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan özlem1980
G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
Her ne kadar problemi iki kişi yaratsa da çözüm bir kişinin çabası ile oluyor. İşyerinde de durum aynı, bazı ilişkilerimizde çok iyiyiz, bazılarında ise güvensiz, problemli, rahatsız ve kızgınız. Patronumuza kızıyoruz, eşimize, erkek arkadaşımıza bizi anlamadığı için güceniyoruz Bazen de suçlanıyoruz. İkili ilişkilerimizde her zaman beni anlamıyorsun, sana anlatamıyorum gibi duygusallık yüklü cümleler etrafta uçuşuyor.

Suçlu hep karşımızdaki mi? Yoksa bilmeden bilinçaltımızın da devreye girmesi ile onları biz mi o hale getiriyoruz? Bizim davranışlarımızı değiştirmemiz karşımızdakinin de davranışlarını değiştirir mi? Bu kitabın amacı çalışma hayatında ve yaşamda karşımızdakilerle yaşadığımız zorluklarla ilgili sizleri düşündürmek, daha iyi, inanılır, kullanılır çözümler üretmenizi, cevaplar bulmanızı sağlamak.



Yazar: Kaya Arsoy
Yayınevi:  Siyah Beyaz Yayınları
Basım yılı: 2008
Sayfa adedi: 148

 
E

erhan1067

Kullanıcı
6 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
paylaşım için teşekkürler
 
Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Harika bir öneri.
Çok teşekkürler.
İlk alınacak kitap olarak not aldım.:)
 
P

pazarla(R)

Kullanıcı
1 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
ankara
www.facebook.com
'Her ne kadar problemi iki kişi yaratsa da çözüm bir kişinin çabası ile oluyor...' bu cümle için bu kitabı alırım, kitaptan haberdar ettiğiniz için çok teşekkürler. ;)
 
Ö

özlem1980

Kullanıcı
25 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
teşekkürler Gülşah güzel bir kitaba benziyor listeme ekledim (sayenizde listem bayağı kalabalıklaştı artık tatilde bol bol okurum)
 
Üst