Duvarların Arkasında Kalan Yazılar

darkness3

Kullanıcı
Uçurtmayı yükselten rüzgarın gücü değildir; uçurtmalar rüzgar gücüne karşı koydukları için yükselirler.

Hiçbir Şey Geç Kalınmış Değildir.

Yaşıyorum O Halde Yeniden Başlayabilirim.

Benim Yolum Yalnız Benim İçin Yaratıldı.

Zaman Benim En Değerli Dostumdur.

Yalnızca deliler suyun derinliğini iki ayaklarıyla kontrol ederler.
Karar vermek kararlarınızı kararlı hale getirir.
İyimserlik yarı yarıya başarı demektir.
Sormadıkların eksilerindir.

Alışkanlıklar ya hizmetçilerin en iyisi ya da öğretmenlerin en kötüsüdür.

Yola çıkan asla tam olarak başladığı yere dönemez.

Eğer hepimiz yetenekli olduğumuz şeyleri yapsak, tamamiyle kendimize şaşırıp kalırız.

Gidin ve inancınızı eyleminize katın.

Kahraman aramayın, siz kahraman olun.

Bir hakeret ektiğinizde, bir alışkanlık biçersiniz; bir alışkanlık ektiğinizde, bir kararkter biçersiniz ve bir karakter ektiğinizde, bir kader biçersiniz.

Yürümekle zaman arasındaki tek fark: durma ihtimalidir.

İnsan yalnızca emek verdiği şeyi sever ve sevdiğine emek verir...

Hayalci, ayışığında yolunu bulan insandır, cezasıda şafağı herkesten önce görmektir.

darkness3' Alıntı:
Uçurtmayı yükselten rüzgarın gücü değildir; uçurtmalar rüzgar gücüne karşı koydukları için yükselirler.[/b]

Tek başına da olsa mücadelede gerçek başarı bu olsa gerek?
Güzeldi teşekkürler..

Bozulduğu zaman, insandan daha korkunç bir yaratık yoktur.

Kendi kendini değiştirmenin ne kadar güç olduğunu düşünürsen, başkalarını değiştirmeye çalışırken şansının ne kadar az olduğunu anlarsın.

Yokluğunu duymadığınız şeyin, üzüntüsünü de duymazsınız.

Tüm servetini yitiren kişi önemli bir şeyi yitirmiştir. Sağlığını yitiren kişi çok şey yitirmiştir. Onurunu yitiren kişi pek çok şeyini yitirmiştir. Umudunu yitiren kişi ise her şeyini yitirmiştir.

Bu dünyada yalnız iki trajedi vardır: Birincisi istediğimiz şeyi elde edememek, ikincisi elde etmek.

darkness3' Alıntı:
Tüm servetini yitiren kişi önemli bir şeyi yitirmiştir. Sağlığını yitiren kişi çok şey yitirmiştir. Onurunu yitiren kişi pek çok şeyini yitirmiştir. Umudunu yitiren kişi ise her şeyini yitirmiştir.

umudunu kaybeden insanın kaybedecek başka neyi kalabilir ki..hep bi umut ışığıyla uyanıyoruz yeni güne,yeni ümitlerle...
ümidimiz hiç tükenmesin...
teşekkürler ..

Bulmak istersen, yeni bir yol mutlaka vardır.

Başarının sırrı, acının ve zevkin seni kullanmasına izin vermeden onları kullanmayı başarabilmektir. Eğer bunu yaparsan, hayatını kontrol altına almış olursun. Eğer yapmazsan, hayat seni kontrol altına alır.

Geri