Duvar Kagıtları |GÜNCELLENECEKTİR..|

• Konbuyu başlatan Paradoks
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Teknoloji Dünyası kategorisinde Paradoks tarafından oluşturulan Duvar Kagıtları |GÜNCELLENECEKTİR..| başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 79,241 kez görüntülenmiş, 342 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Teknoloji Dünyası
Konu Başlığı Duvar Kagıtları |GÜNCELLENECEKTİR..|
Konbuyu başlatan Paradoks
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Harun
E

Emine düzgün

Kullanıcı
17 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
PAYLAŞIMINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER...GERÇEKTEN GÜZEL...................

E

Emine düzgün

Kullanıcı
17 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
KORKUTUCU GÖRÜNTÜLERDE VARMIŞ :eek: :eek: :eek:

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Bunlarda benden olsun,benim tarzım  ve eskiden kullandığım masa üstü resimleri..Şimdi kullanmıyorum..Masa üstünde resim eklentisi elektirikde yüksek fatura gelmesine katkıda buluyormuş birinci kaynakdan öğrendim ve bu ay sadece siyah ekran masa üstün boşluk olarak kullandım elektirik faturasında da diğer aylara oranla düşük faturayı görünce şaşırdım :)Ayda bir 3.4 gün istediğim temayı koyarak kendimi ve faturamı mutlu ediyorum  ::)

Ahhh ahhhhh eski günler  :-*

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Benim tarzım ama pc de kullanamadığım duvar kagıtlarım  :-\

Ben kullanamıyorum siz kullanın benim için  :-[

M

M

Kullanıcı
31 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Teşekkürler Su Perisi. Sen de zevkini biliyomuşsun bakıyorumda çoğu resmleri ekledim ;)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Begenmene sevindim,bende çok beğenerek kullandım bir zamanlar şimdi arka planda resim kullanmıyorum...Siyah ekran sadece..Neden böyle yaptıgımıda yazmıştım..Gerçekden faturaya yansıdı düşüş...
Bir kaç tane daha var onlarıda bir ara eklerim :)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Şimdilik idare edin,bahsettiğim arka plan resimlerim bunlar değil... ::)

M

M

Kullanıcı
31 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Su Perisi' Alıntı:
Begenmene sevindim,bende çok beğenerek kullandım bir zamanlar şimdi arka planda resim kullanmıyorum...Siyah ekran sadece..Neden böyle yaptıgımıda yazmıştım..Gerçekden faturaya yansıdı düşüş...
Bir kaç tane daha var onlarıda bir ara eklerim :)
Dikkatimi çekti Masaüstü ile faturanın diğerlerine göre az gelmesinde ne ilgisi olabilir ki..Resim alt tarafı :) :)