"DÜŞÜNCE GÜCÜYLE TEDAVİ" ( Louise HAY )

• Konbuyu başlatan Kemal_KABCIK
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Sağlık kategorisinde Kemal_KABCIK tarafından oluşturulan \"DÜŞÜNCE GÜCÜYLE TEDAVİ\" ( Louise HAY ) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,843 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Sağlık
Konu Başlığı \"DÜŞÜNCE GÜCÜYLE TEDAVİ\" ( Louise HAY )
Konbuyu başlatan Kemal_KABCIK
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Kemal_KABCIK
K

Kemal_KABCIK

"Düşünce Gücüyle Tedavi" Adlı Kitaptan Sunuş Anlatısı:​

Düşünceler duygularımızı yaratıyor, duygular davranışlarımızı belirliyor. Ve biz davranışlarımızın sonucunda aldığımız tepkilerin sorumluluğunu üstlenmek yerine kişileri, koşulları ya da olayları suçluyoruz. Her koşulda kendimizi beraat ettirmeye yatkınız. Kendimizi bir şekilde haklı çıkarmayı başarıyoruz belki ama düşüncelerimizin yarattığı sonuçlardan kaçamıyoruz. ( Sayfa:004, Paragraf:05 )

K

Kemal_KABCIK

Sevginden yoksun bıraktığın kitap, bazı farkına varmaları geciktirir ve öğrenemediklerinle karanlığa dalar ve de uyanamazsın insanlığın gelişim çizgisine!. Şu an neredeyiz insanlığın çizgisinde ve şu an neleri paylaşabiliyoruz azmimizle!. Sağlık her şeyden önde geliyor; görev bilinci ile çevrilen sayfalardan, okumanın verdiği sevinçlerle, kitaplara dost kalabilmenin umuduyla yine bu günümüzde de paylaşımı sürdürebiliyoruz çok şükürler olsun!. Kitapları; SEVGİMİZDEN YOKSUN BIRAKMAYALIM, NE OLURSUNUZ!. SAYGILARIMLA!.

K

Kemal_KABCIK

Bizim üstünde durmamız gereken konu; insanı gerçekten sevmemiz gerektiği üzerinedir!. Bir bilginin verdiği enerji ile hayatımızı sürdürenleriz!. Ben şahsen edindiğim bilgi ile hayata tutunabiliyorum!. Geçmişte yaşamış ve insani başarılarda yeri ve önemi büyük insanlarla birlikte olmanın en kolay yolu; o arayışı içersinde olduğumuz insanın eseri olan, kendi kaleme aldığı bir kitabı alıvermektir, diye düşünüyorum!. Bu düşünce ile bir birliktelik kurulabilirse eğer; kitap kaleme alan insanın yaşadığı çağ ile günümüzün çağı arasında bir denge kurmalı ve bir şeyler yapmaya çabalarken, yeni yıkımlara, yeni savaşlara, yeni haksız mücadelelere fırsat vermemelidir, diye düşünüyorum!. Günümüzde yaşamak; neleri gerektirir, diye düşünebilirsek eğer; CANIMIZDAN CAN, ÖZÜMÜZDEN ÖZ, İNSANLIĞIMIZDAN İNSANLIK VEREBİLBELİ ŞU YAŞADIĞIMIZ ZAMANA!. Şartlar ne kadar zor olsa da; İNSAN ZORU BAŞARABİLMEK İÇİN YARATILMIŞTIR İnancını kalplerimizden eksik etmeyelim İNŞALLAH!. YOLUN DAİMA AÇIK ve DAİMA AÇIK KALACAK İNŞALLAH, EY ANADOLU!.

K

Kemal_KABCIK

Anlaşılmaktan çok, anlayabilmeyi umut edeceksin!. Anlaşılabilmek istersen eğer; kendi düşüncenle diğer insanları köleleştirirsin!. Okumaya ve anlayabilmeye odaklı olursan; YETMİŞ MİLYONDAN OLUŞAN BİR BÜTÜNLÜK İÇERSİNDE, HALKTAN BİRİ OLURSUN ve KENDİ VARLIĞINA MANA BULUR ve ANLAYABİLDİĞİNCE AŞKI, KENDİ VARLIĞINI DA, TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ'nin de VARLIĞINI MUHAFAZAYA DEVAM ÇABASINDA KENDİNE YER BULUVERİRSİN!. KAZANIMLARIMIZIN COŞKUSUNA KAPILARAK, YAPILABİLECEK GÜZELLİKLERDEN, KENDİMİZİ YOKSUN BIRAKMAMALI ve DÜN OLDUĞU GİBİ, BUGÜN ve YARINLARIMIZDA DA PAYLAŞIMCILIĞA DEVAM EDEBİLMELİYİZ!. UĞRUNA KÖLELİK BORCUMUZ OLAN, BİR ÖĞRETMENİMİZ VAR!. BU GERÇEKĞİMİZ ile HAYATA TUTUNALIM ve YİNE BİR KEZ DAHA SEVGİ KZANSIN İNŞALLAH!. SAYGILARIMLA!.

K

Kemal_KABCIK

"Düşünce Gücüyle Tedavi" Adlı Kitaptan Sunuş Anlatısı:​

O ise sağlığının yani yaşamının sorumluluğunu üstlenerek kendi sağlığı konusunda bilinçlenmeyi ve holistik sağaltım yöntemlerini seçmişti.  ( Sayfa:005, Paragraf:04 )

sağaltım   
a. 1. Sağaltma işi, tedavi. 2. ruh b. Bir hastalığı yenecek etkenleri ve bu etkenlerin kullanılma yöntemlerini bularak hastanın sıkıntılarını giderme, iyi etme işi, terapi.

Güncel Türkçe Sözlük

Holistik; Bütünsel yaklaşım, anlamına geliyor diye biliyorum!. Uzmanlara sorarak, holistik sözcüğünün manasını iyice öğrenebilmeliyim!.

K

Kemal_KABCIK

Önce; sağlıklı düşünce biçimini öğrenebilmek için, kendi bilincimizle mücadeleci olabilmeliyiz!. İstenilmeyen, olumsuz gelişmeleri aklımıza bile getirmemeyi başarabilmeliyiz, diye düşünüyorum!. Başarı için, biraz stresimiz varsa eğer, stresimizden de olumlu yönde yararlanmasını bilmeliyiz!. Aşırı stres ve aşırı tedirginlikten kendimizi muhafaza edebilmeliyiz!. Aşırıya kaçan her şey, sağlığımıza zarar verir, diye düşünüyorum!. Beklediğimiz bir sonuç olmalı ve beklediğimiz sonuca erişebilmek için kendimizi motive edebilmeli!. Hepimizin ortak derdi değil mi, kendi ayakları üzerinde yürüyen ve daima gelişim çizgisini muhafaza eden, bilinçli insana ulaşabilmek!. Hedefimizi iyi tayin edelim ve şu hayata kazandırmayı düşündüğümüz bir umut olsun ve umut yüklü olabilirse insan, birbirimizi başarıya motive edebilir ve sağlanan enerji nakli ile yarınlarımız daha da huzurlu ve daha da umutlu olacaktır, diye düşünebilmeliyiz!.