K
biri banamı seslendi..?GulsahToptas' Alıntı:insanın o yollareı kullanması için maceraprest olması gerekir
: bence ralli için pek de uygun değil..geri dönüşü olmayan uçurumlar---çok tehlikeliTu Navy' Alıntı:harika yollar bunlar yaa... çok güzel ralli yapılır...
teşekkürler kristal...
tehlikeyi severim...re-Member' Alıntı:bence ralli için pek de uygun değil..geri dönüşü olmayan uçurumlar---çok tehlikeli
gözlerini kapat korkmazsın... ;D ;D ;DKardelen' Alıntı:ya korkunç hiçde geçemem o yolllardan ben kalp krizi geçiririm zaten ...
buradan şu mesajı aldımre-Member' Alıntı:: bence ralli için pek de uygun değil..geri dönüşü olmayan uçurumlar---çok tehlikeliTu Navy' Alıntı:harika yollar bunlar yaa... çok güzel ralli yapılır...
teşekkürler kristal...
izmir-ödemiş
izmir beydağ arası yollar böyle ne kadar eğlenceli gözükse de araba kullanmak çok sıkıntılı ve korkunç oluyor
kabeka' Alıntı:buradan şu mesajı aldımre-Member' Alıntı:: bence ralli için pek de uygun değil..geri dönüşü olmayan uçurumlar---çok tehlikeliTu Navy' Alıntı:harika yollar bunlar yaa... çok güzel ralli yapılır...
teşekkürler kristal...
izmir-ödemiş
izmir beydağ arası yollar böyle ne kadar eğlenceli gözükse de araba kullanmak çok sıkıntılı ve korkunç oluyor
" benim arabam var,hatta kullanabiliyorum hepinizi döverim akıllı olun..Ahmet olm ban orada 2 bira getir bakayım bir kendime gelayim"
ilginç bir paylaşım sağol kristal