o kadar da 1.ye hasızlık etmeyelim ben oldukça tatlı buldum onu...hem pokemona benziyorAynı tepkiler bendende amanıııın kaçın bunlar ne yaw Shocked
Hele ilk resim görmeyim ben onu Shocked
Pokemon mu hayır ben daha çok izleyenler bilir "ninja kaplumbağlar" daki beyin e benzettimsyn' Alıntı:o kadar da 1.ye hasızlık etmeyelim ben oldukça tatlı buldum onu...hem pokemona benziyorAynı tepkiler bendende amanıııın kaçın bunlar ne yaw Shocked
;D ;D ;Dbıldırcın' Alıntı:Pokemon mu hayır ben daha çok izleyenler bilir "ninja kaplumbağlar" daki beyin e benzettimsyn' Alıntı:o kadar da 1.ye hasızlık etmeyelim ben oldukça tatlı buldum onu...hem pokemona benziyorAynı tepkiler bendende amanıııın kaçın bunlar ne yaw Shocked
oradaki beyinle alakası olmadığını düşünüyorum hem o beyin beyin gibi işte belki şekil olarak hem suratındaki ifadeye bakın ne kadar şaşkın ve sevimli görünüyorAlıntı
Aynı tepkiler bendende amanıııın kaçın bunlar ne yaw
Hele ilk resim görmeyim ben onu
o kadar da 1.ye hasızlık etmeyelim ben oldukça tatlı buldum onu...hem pokemona benziyor
Pokemon mu hayır ben daha çok izleyenler bilir "ninja kaplumbağlar" daki beyin e benzettim
??? ???syn' Alıntı:Alıntı
o kadar da 1.ye hasızlık etmeyelim ben oldukça tatlı buldum onu...hem pokemona benziyor
Pokemon mu hayır ben daha çok izleyenler bilir "ninja kaplumbağlar" daki beyin e benzettim
oradaki beyinle alakası olmadığını düşünüyorum hem o beyin beyin gibi işte belki şekil olarak hem suratındaki ifadeye bakın ne kadar şaşkın ve sevimli görünüyor
peki o zaman yorum yok :-X :-XAlıntı sahibi: syn üzerinde Bugün 14:53:15
Alıntı
Alıntı
oradaki beyinle alakası olmadığını düşünüyorum hem o beyin beyin gibi işte belki şekil olarak hem suratındaki ifadeye bakın ne kadar şaşkın ve sevimli görünüyor
??? ???
sevimli dediysemde besleyebilirim demedim ki ben yüz ifadesi sevimli ama ...Syn cım canım benim şimdi sevimli şirin falan deyince aklıma panda kedi köpek gelirde bu sümüksü yaratığa sevimli deyince sırıttı sanki biraz
Neyse dalga geçmeyim sonuçta Allahın yarattığı mahlukat vardır onlarında bir vazifesi Eminim işe yarayan yönleri vardır..Aman benden uzak dursunlarsyn' Alıntı:sevimli dediysemde besleyebilirim demedim ki ben yüz ifadesi sevimli ama ...Syn cım canım benim şimdi sevimli şirin falan deyince aklıma panda kedi köpek gelirde bu sümüksü yaratığa sevimli deyince sırıttı sanki biraz
ben daha çok sondan üçüncü resim benden uzak olsun derdim
;D ;D ;DBülent' Alıntı:Arkadaşlar, tanıyınca hepsini seversiniz.
Bakmayın garip göründüklerine... Sadece alışık olmadığımız için garipsedik.
Hem onların da size bayılacağını mı düşündünüz?
Benim sivilcem yok :alsanabıldırcın' Alıntı:Sivilceli dil balığı ;D ;D ;D