Valla aynen, bu kişiler kompleks denen duygudan arınmış, harika kişiler...Özlem' Alıntı:Güzel bir yazı.
Kolay arkadaş olsamda insanları çabuk benimseyemeyen bir yapım var.
Geçmişe dönüp baktığımda dostum dediğim kimse tarafından yanıltılmadım bu güne dek, ve ne kadar şanslıyım kardeşten öte duygular beslediğim sevindiğim de ve üzüldüğümde beni anlayacağını düşündüğüm acaba beni yanlış anlar mı diye endişelere kapılmadan yanında rahatça dökülüp saçılabildiğim bazen nazlanıp kaprisler yaptığımda bile bana tahammül eden insanlar var hayatımda.
Kesinlikle!Özlem' Alıntı:Zenepcim sadece onlarmı harika bizde fena sayılmayız canım)))
Şanslısın valla,keza ben o denli şanslı görmüyorum geriye baktığımda,kendimi.Özlem' Alıntı:Hayatıma dönüp baktığımda en büyük şansımın dostlarım olduğunu düşünüyorum korsan
bunu ailemde çevrem de hep dile getirir
Bende öyle devam etmesini umut ediyorum
Teşekkür ederim sağolasın,bakalım hayat işte.Özlem' Alıntı:Hayat bu belli olmaz sen yinede gönlünü açık tut
ne zaman karşılaşacağın belli olmayan dostuna dostlarına
Ne diyebilirimki,haklısınıznil_92' Alıntı:çok güzel bir paylaşımmış sağolun ama orda dediği gibi öle hemen dost bulunmuyor insanlar artık o kadar lanetki bırak dostu arkadaş bile zor herşey çıkar ilişkisine bakıyor artık çok kötü bi durum bnce bu ???