B
bıldırcın
son gülen iyi güler
yarın görüşürüz
ne güzel ya keşke bizim burdaki minübüslerdede olsa çök kalk olayı matrak olurdulysteel' Alıntı:sabah saatlerinde aştide samsun yönü tarafında, akşam da konya yönünde kontrol var, adamlar çatır çatır yazıyorlar cezayı...bıldırcın' Alıntı:Çökme olayı kaldı mı hala bana hiç denk gelmedi ???lysteel' Alıntı:ankarada dolmuşlarda bi de çökün kalkın olayı var o da bi acayip zaten ??? ???
sanki bana kemal sunal filminde oynuyoruz yaa.... :-\ :-\ :-\
ya bi de bazı kemal sunal tutkunları espri yapıyor çökün şaka yaptım kalkın die... valla o anı görmelisiniz otobüs bir anda buz gibi bir havaya bürünüyor...
lysteel' Alıntı:ankarada dolmuşlarda bi de çökün kalkın olayı var o da bi acayip zaten ??? ???
hahahahahahahaaa Yazık, adamın elleri dolu ;D ;D ;D ;D off çok güldüm buna yaa ;D ;D*Önde iki kişi otururken başıma gelen bir hadisede, para saymakta olan şöför, benden vitesi ikiden üçe takmamı rica etmiştir. Böyle bir ricayla karşılaşırsanız düşünmeyin takın. Yazık, adamın elleri dolu. Ama direksiyonu da tutmanızı isterse bir düşünün. Hele bir de şöför size "Müsait bir yerde inecek var" derse, artık düşünmenize gerek yoktur, kabul etmeyin.
Bunun yalnızca Ankara'da olduğunu düşünmeye başlamıştım, demek orda da oluyor ;Droze' Alıntı:lysteel' Alıntı:ankarada dolmuşlarda bi de çökün kalkın olayı var o da bi acayip zaten ??? ???
Aynen burda da oluyor. Ben genelde oturuyor olduğumdan pek bir sorun olmuyor, film gibi izliyorum