DOKUNMAK

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan berrak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
re-Member' Alıntı:
::) saol berrak.... ama balıklar bnm sevgimi hissetse bile-ki bn zannetmiyorum bunu daha çok nefret ediyolardır onları doğal ortamından alıkoyorum die  :( hem zaten 4sn. sonra herşeyi unutuyolar  :'(
:)

re-Member' Alıntı:
“Görmek”, “duymak” güzeldir ama asla tam doymaz insan.“Dokunuş”tur esas olan''

::)   :-[ evet..işte ben  her gün akvaryumda duran balığıma buyüzden acı acı bakıyorum. :'( ona hiçbi zaman dokunamıyorum... ve bu yüzden  sevgimi belli edemiyorum  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(
dokunmak bazende acı verir...yazık ya balıklara dokunursan onlara bakabilme zevkinden de mahrum kalabilirsin... :)

::)

hım evt eğer balıkları gönderen o özel kişi açısından düşünüyosan üzüntün daha fazla oluyo tabi ::) olsun sen balıklarını sevmeye devam et, onlar hisseder ;)

tnctrkcell' Alıntı:
re-Member' Alıntı:
“Görmek”, “duymak” güzeldir ama asla tam doymaz insan.“Dokunuş”tur esas olan''

::)   :-[ evet..işte ben  her gün akvaryumda duran balığıma buyüzden acı acı bakıyorum. :'( ona hiçbi zaman dokunamıyorum... ve bu yüzden  sevgimi belli edemiyorum  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(
dokunmak bazende acı verir...yazık ya balıklara dokunursan onlara bakabilme zevkinden de mahrum kalabilirsin... :)

haklısın tabi tnctrkcell ...ewet balıklara dokunmanın sonu acı olabilir.zaten sevgimi belli edicem diye dokunmaya çalışarak bu kötülüğü onlarayapamam :D  :) .ama ben balıkarımı izlerken  hep acı duyuyorum  :-[  hem onları cam fanus içinde yaşamaya mahkum etmeye ortak olduğum için  hem de ayrı bi hüzün var o iki minik turuncu  balığımın yüzünde...ya da bn bu evcill hayvan konusunda çok hassasım o yüzden böyle görüyorum  :'( teşekkürler tnctrkcell

esranur' Alıntı:
::)

hım evt eğer balıkları gönderen o özel kişi açısından düşünüyosan üzüntün daha fazla oluyo tabi ::) olsun sen balıklarını sevmeye devam et, onlar hisseder ;)

::) teşekkürler esranur  :) ama bn karar verdim sanırım bunları hediye eden kişiye (:  geri vericem o baksın bnm yerime..sanırım bn beceremiycem bu işi.  :'(  :(

alınan hediye hiç verilirmiki yahuu aaa dokunmasanızda onun manevi değeri var sizin için :-\

arkadaşlar dokunmak üzerine açılmış çok güzel bir konu paylaşımlarınızda  ;)

remember balık bakmak zor olmasa gerek evet dokunarak belki sevgini gösterebilirsin ama hissederler onlar senin bir bakışınla bu yüzden hissettir sende sevgini balıklarına  ;)

berrak' Alıntı:
alınan hediye hiç verilirmiki yahuu aaa dokunmasanızda onun manevi değeri var sizin için :-\

ona balıklarımı(zı) geri vericem  çünkü onun balıkları doğal ortamına kavuşturma şansı var  :( ...

Ayben' Alıntı:
arkadaşlar dokunmak üzerine açılmış çok güzel bir konu paylaşımlarınızda  ;)

remember balık bakmak zor olmasa gerek evet dokunarak belki sevgini gösterebilirsin ama hissederler onlar senin bir bakışınla bu yüzden hissettir sende sevgini balıklarına  ;)

saol ayben..=) ama bakmanın verdiği bi zorluk yok zaten..sadece o minik hayvanları doğal yaşamından uzaklaştırma,,küçük cam fanusa hapsetmenin verdiği bi hüzün var..olay bu.. :(

anladım canım ama inan hayat işte kimileride böyle kafeslere düşüyor balık olsa da :-[
birazda dünyanın kanunu işte ne yaparsın :'(

Burası iyiydi

Dokunmak;
yaşadığını, var olduğunu gösterir.

Dokunmak;
“seninleyim”dir, “beraberiz”dir.

Dokunmak önemlidir;
gerçeğin ta kendisidir.

Bir dokunuşla başlar yaşam;
gerisi hikayedir…

Gerisi hikaye....

Geri