re-Member' Alıntı::saol berrak.... ama balıklar bnm sevgimi hissetse bile-ki bn zannetmiyorum bunu daha çok nefret ediyolardır onları doğal ortamından alıkoyorum die
hem zaten 4sn. sonra herşeyi unutuyolar :'(

re-Member' Alıntı::saol berrak.... ama balıklar bnm sevgimi hissetse bile-ki bn zannetmiyorum bunu daha çok nefret ediyolardır onları doğal ortamından alıkoyorum die
hem zaten 4sn. sonra herşeyi unutuyolar :'(
dokunmak bazende acı verir...yazık ya balıklara dokunursan onlara bakabilme zevkinden de mahrum kalabilirsin...re-Member' Alıntı:“Görmek”, “duymak” güzeldir ama asla tam doymaz insan.“Dokunuş”tur esas olan''
::-[ evet..işte ben her gün akvaryumda duran balığıma buyüzden acı acı bakıyorum. :'( ona hiçbi zaman dokunamıyorum... ve bu yüzden sevgimi belli edemiyorum :'( :'( :'( :'( :'(
tnctrkcell' Alıntı:dokunmak bazende acı verir...yazık ya balıklara dokunursan onlara bakabilme zevkinden de mahrum kalabilirsin...re-Member' Alıntı:“Görmek”, “duymak” güzeldir ama asla tam doymaz insan.“Dokunuş”tur esas olan''
::-[ evet..işte ben her gün akvaryumda duran balığıma buyüzden acı acı bakıyorum. :'( ona hiçbi zaman dokunamıyorum... ve bu yüzden sevgimi belli edemiyorum :'( :'( :'( :'( :'(
![]()
esranur' Alıntı::
hım evt eğer balıkları gönderen o özel kişi açısından düşünüyosan üzüntün daha fazla oluyo tabi :olsun sen balıklarını sevmeye devam et, onlar hisseder
![]()
berrak' Alıntı:alınan hediye hiç verilirmiki yahuu aaa dokunmasanızda onun manevi değeri var sizin için :-\
Ayben' Alıntı:arkadaşlar dokunmak üzerine açılmış çok güzel bir konu paylaşımlarınızda
remember balık bakmak zor olmasa gerek evet dokunarak belki sevgini gösterebilirsin ama hissederler onlar senin bir bakışınla bu yüzden hissettir sende sevgini balıklarına![]()
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.