SARI: Abartısız, müşfik, cömert ve tatlı bir tiptir. İnsanlara güvenir, ilişkilerde önder olma ruhuna sahiptir. Asla altta olmayı sevmez. Başkaları için karar vermeye bayılır. Romantik bir aşk arar. Hıhıhh..
BEJ Sakindir, ama hemen strese girebilir. İlişkilerinde kıskançtır, küçük şeylerden mızmızlanır. Sezgileri güçlüdür ve çalışkandır, bencilliği hiç sevmez. Ayrıca merhametlidir. Arkadaşları için her türlü fedakarlığı yapar.
LACİVERT Dikkat çekici, zevkli, yaşamayı seven ve hayata bağlı bir tiptir. Genellikle yaptığı işe konsantre olmakta güçlük çeker. Aşkta duygusal, hassas ve tutkulu olabilir. Birisine kızdığı zaman çok zor affeder. birisine kızdığım zaman çok kolay affederim ama..
SARI Abartısız, müşfik, cömert ve tatlı bir tiptir. İnsanlara güvenir, ilişkilerde önder olma ruhuna sahiptir. Asla altta olmayı sevmez. Başkaları için karar vermeye bayılır. Romantik bir aşk arar.
ebemgümeciymişim ;D ismini duymuştum ama bitki olduğunu bilmiyordum desem gülmeyin bu sayede yeni bir bilgi daha öğrenmiş oldum kendimi biraz daha geliştiröiş oldum yanii
>Esrarengiz birisiniz. Ne zaman nasil >davranacaginiz pek belli olmuyor. Bazen herşeye salata oluyosunuz. Cogu şeyden ilk sizin haberiniz oluyor bu yuzden cok ilgi >görüyorsunuz. teşekkürler esranur
Mart 24 - 31 --- Bildiğimiz ot >Bildiğimiz ot > >Utangac ve sevimlisiniz. Tanimadiginiz insanlarla >konuşmayi sevmez ama arkadaşlarınızla herşeyi >paylaşabilirsiniz. Arkadaş seçiminde oldukça >dikkatlisiniz. Sevilen birisiniz. Doğayı çok seversiniz öylesine bir otsunuz İlginç...
>Isırgan otu > >Cekici ve populersiniz.. Kolayca arkadaş >edinebiliyorsunuz.. Kendinden emin tavirlarinizla grup >icinde liderlige yakışıyorsunuz. Eğer sizin liderliğinizi kabul >etmiyorlarsa uygun bir yöntemle kabul ettiriyosunuz, yine olmazsa ısırıyosunuz... valla arkadaşlar ısırganım ona göree son kısma dikkat çekmekte yarar var ısırma yönümüz varmış bu sitenin lideri benim kabul edin onagöree olacaklardan sorumlu değilim ısırırsam :'( :'( :'( ben karışmam
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.