N
nil_92
Kullanıcı
- 26 Haz 2008
- En iyi cevaplar
- 0
- 0
hani mart ayı nerdesiniz ? haydee toplanıyoruz ( toplancazda sonra ne olcak )
;D
;D
Bende bilmıyorum ama maksat öğrenmek ve eğlence galiba: )nil_92' Alıntı:hani mart ayı nerdesiniz ? haydee toplanıyoruz ( toplancazda sonra ne olcak )
;D
Hayatının hatası : ) ama üzülme ne demiş Orhan Babamız Hatasız Kul Olmazz : )deli' Alıntı:Allahım ben nasıl bir hata yapmışım ;D
Bölücü mayıs örgütü
Herkesin profilinden doğum tarihini Kasım yapasım var... : Bknz: Uygulamalı anarşizm...deli' Alıntı:Acaba formda en çok hangi ayda doğanlar var
Bir sene 1 ay olsun mu O da kasım olsun mu kampanyasıKorsan' Alıntı:Herkesin profilinden doğum tarihini Kasım yapasım var... : Bknz: Uygulamalı anarşizm...deli' Alıntı:Acaba formda en çok hangi ayda doğanlar var
Hahah. O da olabilir... Lakin fazlasıyla radikal olur kanaatindeyim...deli' Alıntı:Bir sene 1 ay olsun mu O da kasım olsun mu kampanyası
Mesut Lütfen yanideli' Alıntı:Bir sene 1 ay olsun mu O da kasım olsun mu kampanyası
İstanbulda sonbahar öncesi kampanyası Katılanlara teoman konseri yüzde yüz indirimlicrt' Alıntı:Mesut Lütfen yanideli' Alıntı:Bir sene 1 ay olsun mu O da kasım olsun mu kampanyası
Hele de Eylül'ü yok sayamak vede isyana sebebiyet vermen nedeninye olaya el koyuyor ikinci bir emre kadar kampanya çalışmalarını donduruyorum.!
Nede olsa '(12) Eylül' çocuklarıyız