DOGRU KİŞİYİ BULMAK VE AŞIK OLMAK

• Konbuyu başlatan nesrin nur
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kitap Önerileri kategorisinde nesrin nur tarafından oluşturulan DOGRU KİŞİYİ BULMAK VE AŞIK OLMAK başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 12,894 kez görüntülenmiş, 47 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kitap Önerileri
Konu Başlığı DOGRU KİŞİYİ BULMAK VE AŞIK OLMAK
Konbuyu başlatan nesrin nur
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan prensess35
N

nesrin nur

Kullanıcı
28 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
  eee naparsın,ablalık fedakarlık ister  ;)

F

fıstık

herkesin okuması gereken bir kitap sanırım. teşekkürler nesrinnur abla  :)

A

afatsum

hayat kurallardan pılanlardan ıbaret degıldır ınsan oglu okadar karmasıktırkı cozmek ınanın coooook zaman alır ınsan esını secerken ıcındekı sesede kulak vermelı ve guzel bakmalı herkezın dogru kararverdıgını dusundugu ama yanıldıgı olaylar olmustur onun ıcın sagduyu ve ıcınde kı sese kulak vermesı ve en onemlısı sevmesı gerekır ınsan sevdıgıne kıyamaz ve deger verır.

N

nesrin nur

Kullanıcı
28 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
evet fıstıkcım,
 gerçekten güzel şeyler öğretiyor insana,ilgine teşekkürler  :)  :)  :)

N

nesrin nur

Kullanıcı
28 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
afatsum' Alıntı:
hayat kurallardan pılanlardan ıbaret degıldır ınsan oglu okadar karmasıktırkı cozmek ınanın coooook zaman alır ınsan esını secerken ıcındekı sesede kulak vermelı ve guzel bakmalı herkezın dogru kararverdıgını dusundugu ama yanıldıgı olaylar olmustur onun ıcın sagduyu ve ıcınde kı sese kulak vermesı ve en onemlısı sevmesı gerekır ınsan sevdıgıne kıyamaz ve deger verır.

evet özellikle konu aşk olunca,kalbinin sesini dinlemeli insan  ;)

bende yıllar önce sadece kalbimin sesini dinledim ve hiç de pişman değilim,

eşimle birbirimize olan aşkımız yerini çok büyük bir sevgiye ve saygıya bıraktı,

darısı herkesin başına inşallah  ;)  :)

K

Kardelen

amin nesrin nur abla sana katılıyorum okucam bu kitabı inş allah izin ederse sevmek bencede çok önemli...

F

fıstık

amin Rabb'im herkese, sahiplerini sonsuza dek mutlu edecek sevgi nasib eder inş.
yalnız bu konuyla ilgili söylemek istediğim bir şey var; Kişi aradığı neyse o olmalı! aradığı kişide olmasını istediği özellikler kendinde bulunmalı... sevilmek istiyorsa sevmeli..Mükemmeli arıyorsa,mükemmele ulaşmak adına mükemmelleşmeli...  nihayetinde bulduğumuz kendimiz olacağımız için, aradığımız olmalıyız!!!  ::)

J

jeereen

Kullanıcı
22 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
ankara
gerçekten sizin önerdiğiniz kitapları okuyacağım diye ders çalışamıyorum ,nolcak böyle :-\
ama hepsi de birbirinden güzelll....çoook teşekkür ederim paylaşımlarınız içinnnn ;)

N

nesrin nur

Kullanıcı
28 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
jeereen' Alıntı:
gerçekten sizin önerdiğiniz kitapları okuyacağım diye ders çalışamıyorum ,nolcak böyle :-\
ama hepsi de birbirinden güzelll....çoook teşekkür ederim paylaşımlarınız içinnnn ;)

:) :) :) rica ederim arkadaşım,ama derslerin daha önemli boş zamanlarını kitap okuyarak değerlendirirsen kendini daha iyi hissedersin diye düşünüyorum  ;)  ;)

böylece hem sorumluluklarını yerini getirmiş hemde boş zamanlarını kaliteli değerlendirmiş olursun  ::) ;)  ;)

sevgiyle kalll  :)

N

nesrin nur

Kullanıcı
28 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
fıstık' Alıntı:
amin Rabb'im herkese, sahiplerini sonsuza dek mutlu edecek sevgi nasib eder inş.
yalnız bu konuyla ilgili söylemek istediğim bir şey var; Kişi aradığı neyse o olmalı! aradığı kişide olmasını istediği özellikler kendinde bulunmalı... sevilmek istiyorsa sevmeli..Mükemmeli arıyorsa,mükemmele ulaşmak adına mükemmelleşmeli...  nihayetinde bulduğumuz kendimiz olacağımız için, aradığımız olmalıyız!!!  ::)

söylediklerine eklenti yapmak isterim canımcım, :)  :)  :)
  bence mükemmelin peşinde olmak da doğru değil,en güzeli karşıdamızdakini her haliyle olduğu gibi kabul edebilmek ve ondan da bizi olduğumuz gibi kabul etmesini istemek,bunu başarabilen ilişkiler her türlü güçlüğü aşabiliyorlar  ;) ;) ;)  :)  :)

N

nesrin nur

Kullanıcı
28 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
Kardelen' Alıntı:
amin nesrin nur abla sana katılıyorum okucam bu kitabı inş allah izin ederse sevmek bencede çok önemli...
;)  ;)  ;)  ;)  ;)  :-*  :-*  :-*  :-*

F

fıstık

nesrin nur' Alıntı:
fıstık' Alıntı:

söylediklerine eklenti yapmak isterim canımcım, :)  :)  :)
  bence mükemmelin peşinde olmak da doğru değil,en güzeli karşıdamızdakini her haliyle olduğu gibi kabul edebilmek ve ondan da bizi olduğumuz gibi kabul etmesini istemek,bunu başarabilen ilişkiler her türlü güçlüğü aşabiliyorlar  ;) ;) ;)  :)  :)
evet haklısın ablacım mükemmelin peşinde olmak doğru değil... kusursuz dost arayan dostsuz kalırmış ne de olsa... ama benim burada bahsettiğim şey daha farklıydı... yani herkesin karşı taraftan beklentileri vardır... evli, bekar farketmez bu herkes için geçerlidir... beklentilerimiz her ne ise karşı tarfında bunu beklediğini düşünerek bizde ona göre davranmalıyız... söylemek istediğimi buydu mükemmel olsun olmasın aradığı olmalı insan bence...  :)

N

nesrin nur

Kullanıcı
28 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
  canımcımm haklısın, :)  :)  :)
  ikili ilişkilerde beklentilerin birbirini tamamlaması çok önemli,eğer beklentiler birbiriyle zıtlık gösteriyorsa,
  işte bu noktada herkes birbirini olduğu gibi kabul edebilirse ilişki çatışmalardan uzak yaşanır yani başka bir deyişle,
  beklentilerime partnerimin cevap vermesini isterken,onunda beklentilerinin olduğunu düşünerek bizde ona cevap vermeliyiz değil mi?  ;)  ;)  ;)

F

fıstık

aynen öyle anlatmak istediğim o zaten yoksa mükemmeli aramak elbetteki fayda vermeycektir  ;)

N

nesrin nur

Kullanıcı
28 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
fıstık' Alıntı:
aynen öyle anlatmak istediğim o zaten yoksa mükemmeli aramak elbetteki fayda vermeycektir  ;)
evet canımcımmm kendimiz mükemmel değilken,partnerimizin mükemmel olmasını nasıl bekleriz  ???
bu olsa olsa bencillik olur  ;)  :)  :)

P

POZİTİF

Kullanıcı
5 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
İZMİR
OKUYACAĞIM KİTAP LİSTESİNE BUNUDA EKLEDİM MERAKLA OKUYACAĞIM BUNU
TAVSİYEN İÇİN TEŞEKKÜRLER
ŞİMDİDEN SABIRSIZLANIYORUM TEŞEKKÜRLER

N

nesrin nur

Kullanıcı
28 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
POZİTİF' Alıntı:
OKUYACAĞIM KİTAP LİSTESİNE BUNUDA EKLEDİM MERAKLA OKUYACAĞIM BUNU
TAVSİYEN İÇİN TEŞEKKÜRLER
ŞİMDİDEN SABIRSIZLANIYORUM TEŞEKKÜRLER
rica ederim beğendiğine sevindim,okuduktan sonra yorumlarını paylaşırsan bizlerle sevinirim  ;) :)

M

manas

Kullanıcı
6 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
Doğru kişi kim?
Aşık olmak ve doğru kişiye, nasıl ya.
İnsan aşık olacağı kişiye aklıyla mı karar verir

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
Hep deriz insanoğlu olarak; ( hayatımızdaki kişi için) acaba doğru kişi bu mu?" diye...
Oysa kişi eğer duygu ve mantığını dengelerse zaten doğru bir karara varılmaz mı?
Tamam bazen gönül fermen dinlemiyor ama bende pek hoş bakmıyorum, özellikle ikili ilişkilere dair bu şekilde yazılan kitaplara...
BAzı şeyler yaşanmışlıkla tecrübe edilir, k, aşk böyle bir bile değil..