afatsum' Alıntı:hayat kurallardan pılanlardan ıbaret degıldır ınsan oglu okadar karmasıktırkı cozmek ınanın coooook zaman alır ınsan esını secerken ıcındekı sesede kulak vermelı ve guzel bakmalı herkezın dogru kararverdıgını dusundugu ama yanıldıgı olaylar olmustur onun ıcın sagduyu ve ıcınde kı sese kulak vermesı ve en onemlısı sevmesı gerekır ınsan sevdıgıne kıyamaz ve deger verır.
jeereen' Alıntı:gerçekten sizin önerdiğiniz kitapları okuyacağım diye ders çalışamıyorum ,nolcak böyle :-\
ama hepsi de birbirinden güzelll....çoook teşekkür ederim paylaşımlarınız içinnnn
fıstık' Alıntı:amin Rabb'im herkese, sahiplerini sonsuza dek mutlu edecek sevgi nasib eder inş.
yalnız bu konuyla ilgili söylemek istediğim bir şey var; Kişi aradığı neyse o olmalı! aradığı kişide olmasını istediği özellikler kendinde bulunmalı... sevilmek istiyorsa sevmeli..Mükemmeli arıyorsa,mükemmele ulaşmak adına mükemmelleşmeli... nihayetinde bulduğumuz kendimiz olacağımız için, aradığımız olmalıyız!!! :
:-* :-* :-* :-*Kardelen' Alıntı:amin nesrin nur abla sana katılıyorum okucam bu kitabı inş allah izin ederse sevmek bencede çok önemli...
evet haklısın ablacım mükemmelin peşinde olmak doğru değil... kusursuz dost arayan dostsuz kalırmış ne de olsa... ama benim burada bahsettiğim şey daha farklıydı... yani herkesin karşı taraftan beklentileri vardır... evli, bekar farketmez bu herkes için geçerlidir... beklentilerimiz her ne ise karşı tarfında bunu beklediğini düşünerek bizde ona göre davranmalıyız... söylemek istediğimi buydu mükemmel olsun olmasın aradığı olmalı insan bence...nesrin nur' Alıntı:fıstık' Alıntı:amin Rabb'im herkese, sahiplerini sonsuza dek mutlu edecek sevgi nasib eder inş.
yalnız bu konuyla ilgili söylemek istediğim bir şey var; Kişi aradığı neyse o olmalı! aradığı kişide olmasını istediği özellikler kendinde bulunmalı... sevilmek istiyorsa sevmeli..Mükemmeli arıyorsa,mükemmele ulaşmak adına mükemmelleşmeli... nihayetinde bulduğumuz kendimiz olacağımız için, aradığımız olmalıyız!!! :
söylediklerine eklenti yapmak isterim canımcım,
bence mükemmelin peşinde olmak da doğru değil,en güzeli karşıdamızdakini her haliyle olduğu gibi kabul edebilmek ve ondan da bizi olduğumuz gibi kabul etmesini istemek,bunu başarabilen ilişkiler her türlü güçlüğü aşabiliyorlar
evet canımcımmm kendimiz mükemmel değilken,partnerimizin mükemmel olmasını nasıl bekleriz ???fıstık' Alıntı:aynen öyle anlatmak istediğim o zaten yoksa mükemmeli aramak elbetteki fayda vermeycektir
rica ederim beğendiğine sevindim,okuduktan sonra yorumlarını paylaşırsan bizlerle sevinirimPOZİTİF' Alıntı:OKUYACAĞIM KİTAP LİSTESİNE BUNUDA EKLEDİM MERAKLA OKUYACAĞIM BUNU
TAVSİYEN İÇİN TEŞEKKÜRLER
ŞİMDİDEN SABIRSIZLANIYORUM TEŞEKKÜRLER