doğal yöntemler

• Konbuyu başlatan yasin97
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Sağlık kategorisinde yasin97 tarafından oluşturulan doğal yöntemler başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,480 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Sağlık
Konu Başlığı doğal yöntemler
Konbuyu başlatan yasin97
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan cantuuu
Y

yasin97

Kullanıcı
6 Haz 2011
En iyi cevaplar
0
0
www.facebook.com
yaw yüzümde 6/7 tane sivilce war.bu sivilcelerden kurtulmak istiyorum.krem ile tedavi denedim olmadı.yüzüm yılan derisi gibi soyuldu ve kızarmaya basladı.

SİVİLCELERDEN VE SİYAH NOKTALARDAN DOĞAL YÖNTEMLERLE NASIL KURTULUNUR _??

ACİL CEVAP PLS :-\

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Doktora gitmek,geçmişten bu güne doğal bir yöntemdir ..
Onun dışında link vermye kalksam çok var biraz araştırınca çıkıyor,maske yöntemine başvurabilirsin.. diyeceğim ama ..
Bir bak işte :)

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Bir dakika,yüzündeki sivilcelerle de oynamamalısın ,onlar zamanla kaybolacak zaten.. Yüzündeki kuruluk ve kızarma bu yüzden olabilir.

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
yasin97' Alıntı:
yaw yüzümde 6/7 tane sivilce war.bu sivilcelerden kurtulmak istiyorum.krem ile tedavi denedim olmadı.yüzüm yılan derisi gibi soyuldu ve kızarmaya basladı.

SİVİLCELERDEN VE SİYAH NOKTALARDAN DOĞAL YÖNTEMLERLE NASIL KURTULUNUR _??

ACİL CEVAP PLS :-\
Bunları sorun haline getirdikçe sıkıntın daha çok artacak ve cilt problemleri sıkıntı stresle daha da artar unutma;) Herşeyin bir dönemi var ki bunlar doğal süreçler, olduğun gibi kal yok etmek için kremler vs kullanma değiştirmek  için çabaladıkça var olanı da mahvedebilirisin unutma ;) 
Yüzünü  bol bol yıka ne çok sıcak su ile ne de çok soğuk su ile gözenekler açıldıkca sanırım problerim azalacaktır.
Ayrıca internette yazılan türlü türlü yöntemleri uygulama, herkesin cilt yapısı farklı ona iyi gelen sana iyi gelmeyebilir. Günlük hayatını olumsuz etkiliyorsa o halde doktora git derim ;) Geçmiş olsun diyeceğim ama bu hastalık değil doğal bir süreç ;) Aynaya bak sivilcelerin olduğu için şükret mesala yüzünü bir kazada yanarak kaybedebilirdin o zaman belki sivilce bile görmeyecektin :)