Diyetisyen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sinos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sinos

Kullanıcı
Bir diyetisyen huzurevinde konferans vermekteydi.'Midemize indirdiğimiz her şey bizleri her an öldürecek denli tehlikelidir' dedi.Kırmızı et kanser yapar,gazlı içecekler midemizin dokusunu tahriş eder,sebzeler öldürücü bakteriler barındırabilir,Çin yemekleri karbonhidrat yüklüdür.Ayrıca hiçirimiz içme suyunun barındırabilceği mikropların uzun vadedeki etkilerinin ayırdında bile değiliz.Fakat bir yiyecek vardır ki içlerinde en tehlikelisidir.Hepimiz onu mutlaka yemişizdir ya da yemek zorunda kalmışızdır.İçinizden biri en ciddi rahatsızlıkları yaratacak ve uzun yıllar bizlere acı verebilecek bu gıdayı tahmin edebilir mi?
Ön sıralardan bir yaşlı ayağa kalktı ve kendinden emin bir ses tonuyla şu yanıtı verdi.
-Düğün Pastası
:D :D

Ben o diyetisyene neler derdim :) o ne ya hiç bir şey yemicek mi millet :) doktor o kadar saydı ki adam her hal o geldi aklına boşta kalan :P

asukaki' Alıntı:
Ben o diyetisyene neler derdim :) o ne ya hiç bir şey yemicek mi millet :) doktor o kadar saydı ki adam her hal o geldi aklına boşta kalan :P
Öyle emin şekilde söylüyor ki herkes ciddi cevap verecek sanıyor:Düğün Pastası herkes yemiştir filan :D

Geri