Diyetisyen

• Konbuyu başlatan sinos
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Mizah kategorisinde sinos tarafından oluşturulan Diyetisyen başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,946 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Mizah
Konu Başlığı Diyetisyen
Konbuyu başlatan sinos
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan sinos
S

sinos

Kullanıcı
9 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
İçel
Bir diyetisyen huzurevinde konferans vermekteydi.'Midemize indirdiğimiz her şey bizleri her an öldürecek denli tehlikelidir' dedi.Kırmızı et kanser yapar,gazlı içecekler midemizin dokusunu tahriş eder,sebzeler öldürücü bakteriler barındırabilir,Çin yemekleri karbonhidrat yüklüdür.Ayrıca hiçirimiz içme suyunun barındırabilceği mikropların uzun vadedeki etkilerinin ayırdında bile değiliz.Fakat bir yiyecek vardır ki içlerinde en tehlikelisidir.Hepimiz onu mutlaka yemişizdir ya da yemek zorunda kalmışızdır.İçinizden biri en ciddi rahatsızlıkları yaratacak ve uzun yıllar bizlere acı verebilecek bu gıdayı tahmin edebilir mi?
Ön sıralardan bir yaşlı ayağa kalktı ve kendinden emin bir ses tonuyla şu yanıtı verdi.
-Düğün Pastası
:D :D

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Ben o diyetisyene neler derdim :) o ne ya hiç bir şey yemicek mi millet :) doktor o kadar saydı ki adam her hal o geldi aklına boşta kalan :p

S

sinos

Kullanıcı
9 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
İçel
asukaki' Alıntı:
Ben o diyetisyene neler derdim :) o ne ya hiç bir şey yemicek mi millet :) doktor o kadar saydı ki adam her hal o geldi aklına boşta kalan :p
Öyle emin şekilde söylüyor ki herkes ciddi cevap verecek sanıyor:Düğün Pastası herkes yemiştir filan :D