dikkat vücudunuz konuşuyor

gullusah

Kullanıcı
merhaba arkadaşlar
bu kitap AHMET ŞERİF İZGÖRENİN.VE ÇOK GÜZEL BİR KİTAP.Kesinlikle kişisel gelişim için yararlı.bu kitapta bizim vücut hareketleriyle neler anlattığımızı yada neler anlamamız gerektiğini anlatıyor.mutlaka göz attın.
Bu yazarımızın çok güsel kitapları var..yani incelemeye değer.ve sıkıcı değil.

teşekkürler gullusah;beden dili ilgimi çeken bir konudur, sözlerin insanları yanılgıya düşürdüğü anlarda,beden dili devreye girer ve bu dil hiçbirzaman yanıltmaz,merak ettim bu kitabı :) ;) :Dsevgiyle kal arkadaşım

sevgil nesrin beden diline ilgiliysen bu kitabı okumanı kesinlikle tavsiye ederim gerçekten çok beğeneceksin... :)

teşekkürler gullusah;kesinlikle beden diline ilgim büyüktür,insanları tanımaya ve anlamaya çalışmayı çok severim,özellikle kendini ifade etmekte zorlanan insanlarda beden dilini bilmek,onları anlamak için çok faydalı oluyor,sende bilirsin ki böyle insanların sayısıda hiç de az değil,ilgine teşekkürler arkadaşım sevgiyle kal :) :) :)

Aynı yazarın "şu hortumlu dünyada fil yalnız bir hayvandır"kitabı hakkında bilgisi olan varmı?

teşekkürler :)

@funda HR
"şu hortumlu dünyada fil yalnız bir hayvandır"  kitabını okudum içinde ders çıkarılacak çok güzel hikayeler var

Beden diliyle ilgili bu kitabı da öneririm.Okuduğum beden diliyle ilgili kitaplar arasında en çok bunu beğendim.Anlatımı ve görselleri son derece ince düşünülerek hazırlanmış.

Geri