DEVLETİN, YÜKSEK ÜCRET VERECĞİNİ İLAN ETMESİNE, RAĞMEN PERSONEL BULMDIĞI BOLMLER

• Konbuyu başlatan ebru_61
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Meslekler Rehberi kategorisinde ebru_61 tarafından oluşturulan DEVLETİN, YÜKSEK ÜCRET VERECĞİNİ İLAN ETMESİNE, RAĞMEN PERSONEL BULMDIĞI BOLMLER başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10,640 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Meslekler Rehberi
Konu Başlığı DEVLETİN, YÜKSEK ÜCRET VERECĞİNİ İLAN ETMESİNE, RAĞMEN PERSONEL BULMDIĞI BOLMLER
Konbuyu başlatan ebru_61
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan musta67
R

RaNa_sahra

Kullanıcı
13 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
KARS
arkadaşlar  merheba  arkadasa  katılıyorum (cadex) Türkiye de herşey  torpil  sınav  mülakat  herşey yalan

baban  varsa en güzel yerdesin

Codex

Codex

Özgür Şahin
Site Kurucusu
14 May 2006
En iyi cevaplar
0
48
Çanakkale
www.kendinigelistir.com
Torpilin altını çizerken kendinizi koyuverin de demedim.
Elbetteki size inanan, kendinizi ispat ettiğiniz çok kurum\kuruluş da olacaktır.

Bu durum sizi durdurmamalı, daha çok törpülemeli...

Saygılar.

M

mavidünya

Kullanıcı
11 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
ya madem eleman açığı var neden hep açıkta kalan oluyor.  :-\

H

hgökhan_71

Kullanıcı
25 Mar 2009
En iyi cevaplar
0
0
kocaeli
hadı hayırlısı ama kazandıktan sonra sözel sınavları da vardır ...

C

composite

Kullanıcı
12 Nis 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Kusura bakmayın ama hiç gerçekçi değil.İ.Ü Elektrik-Elektronik Müh. mezunuyum, Matlab ve C programlama dilini biliyorum üstüne 1 yıl network eğitimleri aldım ve sertifikalarım var.Ancak 2 yıldır iş arıyorum, şu anda programlama ve network için harcadığım zamana üzülüyorum.Keşke okulu bitirdiğimde direk bir torpil arasaydım yada bir aracı bulsaydım.Maalesef bu ülkede işler böyle yürüyor

A

avural91

Kullanıcı
5 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
hatay
teşekkür ediyorum sayın hocam güzel çalışma olmuş