Deniz Erdem ile Kişisel Dönüşüm ÜCRETSİZ TANITIM SINIFI

  • Konbuyu başlatan adamirsu
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kişisel Gelişim Eğitimleri & Eğitimler kategorisinde adamirsu tarafından oluşturulan Deniz Erdem ile Kişisel Dönüşüm ÜCRETSİZ TANITIM SINIFI başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 52,579 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kişisel Gelişim Eğitimleri & Eğitimler
Konu Başlığı Deniz Erdem ile Kişisel Dönüşüm ÜCRETSİZ TANITIM SINIFI
Konbuyu başlatan adamirsu
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan adamirsu
A

adamirsu

Kullanıcı
5 Şub 2013
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
Yaşam an be an kutlanması gereken bir mucizedir…

Kendi ile bağlantıya geçerek duygularını özgürce ifade edebilen ve bunu farkındalıkla sürdüren kişi birey olma yolunda ilk ve büyük adımını atmış olur.

Deniz Erdem’in, Vernon Frost ile Labirent, Dr. Sangeeta Sahi ile Theta Healing, Tony Wiesman ile Outlook ve Essence, Anthony Vincent Bova ile Eric Morris Oyunculuk Metodu ve Erickson Coaching ekolü ile yaşam koçluğu eğitimlerinden hareketle geliştirdiği sistemle ‘Kişisel Dönüşüm Atölyeleri’ başlıyor..


Atölyenin hedefleri
Beden, duyu, mekan ve zaman farkındalığı…
Duygularınızın farkında olma ve ifade etme…
Kendi gerçeğinizle bağlantıya geçme, yaşamınıza yansıyacak kendiliğindenliği oluşturma…
Şimdide ‘olma’…
Kendi hayatının sorumluluğunu alma…
Kendi bütünlüğünü kabul etme yolunda adım adım dönüşüm…
İlişkilerinizde ihtiyaçlarınızın farkında olma ve talep etme…
İletişimde açıklık ve yakınlık…

Atölye Bilgileri
• Katılımcılarla grup çalışmaları ve bire bir çalışmalar yapılacaktır.
• Atölye fiziksel egzersizler içerdiğinden rahat kıyafetlerle gelinmesi önerilir.
• Her ayın ilk çalışmasına yeni kayıt kabul edillir.

Mekan: İstiklal Cad. No:153 Beyoğlu/İstanbul (Galatasaraydan hemen önceki Mavi Jeans yanı, Amerikan Kültür Dil Okulları Binası)
Bilgi ve kayıt için iletişim: Ada Ayşe İmamoğlu Tel: 0 533 7699124


Deniz Erdem kimdir?
1975 doğumlu olan Deniz Erdem, 2000 yılında Anadolu Üniversitesi Eskişehir Devlet Konservatuarı Oyunculuk Bölümü'nü bitirmiş, 2001-2009 yılları arasında Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nın sanatçı kadrosunda yer almıştır. Aynı zamanda sahne direktörü olarak idari kadroda yer alan Erdem, Ahmet Mümtaz Taylan, İpek Bilgin, Haldun Dormen, Naz Erayda, Jack Clancy, Ergin Orbey, Yıldırım Fikret Urağ gibi yönetmenlerle çalışmıştır. Ayrıca İkinci Bahar, Aşkına Eşkiya, Yeni Baştan dizilerinde, kısa metrajlı filmlerde, belgesel çalışmalarında rol aldı.
2009-2011 yıllarında New York ve İstanbul'da Eric Morris Oyunculuk Metodu’nun resmi eğitmeni Anthony Vincent Bova ile Eric Morris yöntemini çalıştı. 2005-2009 yıllarında Vernon Frost’la Labirent ve Şamanik, Tony Wiesman’la Outlook ve Essence seminerlerine, Dr. Sangeeta Sahi ile Theta Healing eğitimine katıdı.
Oyunculuk ve oyuncu koçluğunun yanı sıra Erdem, Erickson Coaching International Türkiye’den aldığı Yaşam Koçluğu eğitimi sonrasında kurum çalışanlarına yönelik kişisel gelişim eğitimleri , regresyon terapisti ve dönüşüm koçu olarak kişilerin kendilerini dönüştürmelerine kolaylaştırıcı olarak destek veriyor.
 
Üst