Dan Brown Kitapları ve yorumları....

• Konbuyu başlatan sansliarzu
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kitap Önerileri kategorisinde sansliarzu tarafından oluşturulan Dan Brown Kitapları ve yorumları.... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10,713 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kitap Önerileri
Konu Başlığı Dan Brown Kitapları ve yorumları....
Konbuyu başlatan sansliarzu
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan su perisi
S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ag' Alıntı:
kitaplarının akıcı olmasının sebebi yalın anlatımı bence. sanki senaryo gibi okurken film izler gibi direk canlandırabiliyorsun bu sürüklüyor insanı.
Film gibi gözümüzde canlandırabildiği yadsınamaz bir gerçek...dan brow'un romanlarını bu yüzden seviyorum...
İlk satırından son satırına kadar adranelini yüksek tutabilen  nadir yazarlar arasında ve benim gözde yazarım...
yeni romanı çıksada hemen alsam:(

A

Ag

Kullanıcı
22 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
"Süleyman'ın Anahtarı" kitabı çıkacak heralde bu sene. yoksa çıktı mı? :)

C

crnkcclr

Kullanıcı
25 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ag' Alıntı:
kitaplarının akıcı olmasının sebebi yalın anlatımı bence. sanki senaryo gibi okurken film izler gibi direk canlandırabiliyorsun bu sürüklüyor insanı.
+1
kolayca içine girilebilen kitaplar yazıyor...

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Gülşah' Alıntı:
Dan Brown'un yeni kitabı çıktığında buradan da haber verirseniz memnun olurum arkadaşlar. :)
Canım,iki senedir öyle bir söylenti var ama ortada kitap felan yok.. Ben bekliyorum çıkarsa  haberim olur,sanada iletirim hatta gelir burda hepinizle paylaşırım....Yeterki bir söylenti gerçek olsun...

S

sansliarzu

Kullanıcı
26 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
Antalya
AG kesinlikle katılıyorum sana.Film izler gibi merak ediyorsun.Gunboyu eve gıtsem de kaldıgım yerden devam etsem diyorsun.Gunun rutınlıgınden sıkılıp stres atmaya ve baska bır dunya yasamaya hazırlanıyorsun 8)

S

sansliarzu

Kullanıcı
26 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
Antalya
Kitapcılara soruyorum fakat henüz cıkmadı bildiğim kadarıyla.Kitap hakkında söylentıler cok fazla.Belkı henüz cevırısı tamamlanmamıstır. ;)

V

vega

Kullanıcı
24 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
Diyarbakır
erhan1067' Alıntı:
Zynep' Alıntı:
erhan1067' Alıntı:
bence Dan Brown'un en iyi kitabı melekler ve şeytanlar.İnsan okurken elinden bırakamıyor kitabı...
şunu da söylemek isterim ki Dan Brown tüm kitapları birbirine benzer.
Çünkü odaklandığı nokta belli... :)
tabi ki bu noktası da var fakat olay hep aynı şekilde devam ediyor ve hep aynı şekilde bitiyor.Eğer bir kaç kitabını üst üste okursanız romanda kimin ne yapıp yapmaycağını bile kestirebilirsiniz
bende katılıyorum ama romanlarında apayrı bir tat oluyor yani inanılmaz olayların içinnde kayboluyor insan

F

f.solen

Kullanıcı
5 Nis 2009
En iyi cevaplar
0
0
ist
Dan brown klasıklerınden bıtanesi.. bence çok başarılı bir tarzı var . Olayların gidişhatına kapılıp götürüyor insanı... olayları yaşatmayı seven ve detaycı bir kitap.

G

grano

Kullanıcı
17 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
trabzon
ben dan brawn dan sadece melekler ve şeytenları okudum mükemmel bir kitap bütün serisini almayı düşünüyorum ama çok pahalı kitaplar :D

E

ese13

Kullanıcı
23 Ocak 2010
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
kitap aralık ayında çıktı arkadaşlar bilgisi olmayanlara söyliyim dedim.finalleri atlatır atlatmaz başladım tek kelimeyle harika okumaya kıyamıyorum öyle diyeyim sizlere:)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0

Kitabın ne zaman çıktığımızdan haberimiz var ama yinede bilmeyen arkadaşlarımız için şimdiden teşekkür edeyim :)
Ayrıca bu hafta içi başladım ve bu gece bitecek ama bitmemesini istediğim kitaplar içinde:( Böylesi bir kurgu ve son sayfasına kadar okuyucuyu uyanık tutan başka bir kitap yoktur sanırım...

Off offff,bekle yeni bir kitap yazsın dan BROWN  :-X