Çürüyen meyve neden kahverengiye dönüşür?

• Konbuyu başlatan Bülent
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Garip Olaylar \/ İlginç Bilgiler kategorisinde Bülent tarafından oluşturulan Çürüyen meyve neden kahverengiye dönüşür? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,258 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Garip Olaylar \/ İlginç Bilgiler
Konu Başlığı Çürüyen meyve neden kahverengiye dönüşür?
Konbuyu başlatan Bülent
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan lilaslmn
B

bıldırcın

Kurt deyince aklıma geldi bir belgeselde izlemiştim peynirleri özellikle aylarca bekletip kurtlandırıyorlar ve içindeki kurtla beraber tüketiyorlar :D Mideye bak be diyesi geliyor insanın :p

B

Bülent

bıldırcın' Alıntı:
Kurt deyince aklıma geldi bir belgeselde izlemiştim peynirleri özellikle aylarca bekletip kurtlandırıyorlar ve içindeki kurtla beraber tüketiyorlar :D Mideye bak be diyesi geliyor insanın :p
Peynire ayrı, kurda ayrı para mı? Hayır! Kurtlu peynirde ikisi bir arada.  ;D

B

bıldırcın

Peynire ayrı, kurda ayrı para mı? Hayır! Kurtlu peynirde ikisi bir arada.  ;D
Bir reklam kuşağıyla daha sizlerle olduk.Yarın görüşünceye dek sağlıcakla kalın ;D ;D

L

lilaslmn

mide bulandırıcı ama birkaç gün önce çürük meyve kasalarını taşıyan elemanlar gördüm,kim olduklarını sorduğumda bir meyve suyu firmasından geldiklerini öğrendim.paketlenmiş,süslenmiş bir şekilde tükettiğimiz gıdalar ne kadar sağlıklı ki diye bir kez daha düşünmek zorunda kaldım..üzücü ama gerçek..