Kurt deyince aklıma geldi bir belgeselde izlemiştim peynirleri özellikle aylarca bekletip kurtlandırıyorlar ve içindeki kurtla beraber tüketiyorlar Mideye bak be diyesi geliyor insanın
Kurt deyince aklıma geldi bir belgeselde izlemiştim peynirleri özellikle aylarca bekletip kurtlandırıyorlar ve içindeki kurtla beraber tüketiyorlar Mideye bak be diyesi geliyor insanın
mide bulandırıcı ama birkaç gün önce çürük meyve kasalarını taşıyan elemanlar gördüm,kim olduklarını sorduğumda bir meyve suyu firmasından geldiklerini öğrendim.paketlenmiş,süslenmiş bir şekilde tükettiğimiz gıdalar ne kadar sağlıklı ki diye bir kez daha düşünmek zorunda kaldım..üzücü ama gerçek..
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.