COLA'NIN SIRRI !!! COCHINEAL

paylaşım ve bizi iğrenç şeylerden haberdar ettiğiniz için teşekkürler                     
:-[

tebrik edıyorum
ben bunu yayınlamayı dusunuyordum
ıyıkı yaptın  :cool: ben ce herkes bılmelı ve kulak ardı etmeyın
ıyyyy
:P :P :P.................

ben zaten oldum olası colayı sevmiyordum ve az içiyordum ama bu bilgilerden sonra artık bir daha zannetmiyorum... sağol verdiğin bilgiler için

Sırf para kazanmak için neler yapıyorlar?
İşin kötü yanı kimse de bu firmayı
karşısına almaya cesaret edemiyor.
Okullarda bütün çocukların elinde.
Bağlılık da yapıyor sanırım. :(

BANA DAHA ÖNCE MAİLLE GELMİŞTİ ZATEN HEMDE RESİMLİSİ SYN KOYDUĞU RESİMLER GİBİ YANİ BÖCEK SUYU MU İÇİLİYOR  >:( >:( >:(

Bir coca-cola klasiği de benden ;

Belçika da Sağlık Bakanı Luc Van Den Bossche'nin Coca-cola 'nın
şişe veya kutulardaki tüm ürünlerinin piyasadan çekilmesini emrettiğini...

Ve Bakanlığın, Coca-Cola ürünlerini içen kişilerde ciddi zehirlenmeler görüldüğünü belirterek, Coca-Cola' nın içinde kandaki alyuvarların erimesine neden ve kansızlığa yol açan 'hemolyse' maddesinin bulunduğunu açıkladığını...

Biliyor muydunuz ?

σĸyคnцsyค' Alıntı:
Bir coca-cola klasiği de benden ;

Belçika da Sağlık Bakanı Luc Van Den Bossche'nin Coca-cola 'nın
şişe veya kutulardaki tüm ürünlerinin piyasadan çekilmesini emrettiğini...

Ve Bakanlığın, Coca-Cola ürünlerini içen kişilerde ciddi zehirlenmeler görüldüğünü belirterek, Coca-Cola' nın içinde kandaki alyuvarların erimesine neden ve kansızlığa yol açan 'hemolyse' maddesinin bulunduğunu açıkladığını...

Biliyor muydunuz ?

Bilmiyordum :-\

BANA DA BU MAİL GELDİ VE İNANIN OKUDUKTAN SONRA BİR DAHA ASLA KOLA İÇMEME KARARI ALDIM......İĞRENÇ AMA BİR YANDAN DA DÜŞÜNÜYORUM İNSAN SAĞLIĞINA ZARALI BİR ŞEY NASIL OLUYORDA BÖYLE MARKALAŞMIŞ FİRMALAR ÜRETEBİLİYOR.COCHINEAL DENEN MADDENİN ARAŞTIRDIĞIM KADARIYLA ASTIM HASTALARI ÜZERİNDE YAN ETKİSİ VARMIŞ. :o

crnkcclr' Alıntı:
Geçenlerde e-mail adresime bir slayt geldi.
... Bu olayı anlatan kişi çalıştığı 23 yıl boyunca bir bardak bile kola içmemiş. ...

:o
Benzer bir mail bana da gelmişti.
Cola içmiştim. Ancak pek sevmedim ve içecek olarak hiç aklıma gelen bir şey olmadı cola.
Ancak bu üretim maddeleri gerçekse... >:(

ben kola bagımlısıyım,inanmıyorum ya iğrenç birsey bu.yani tam dogrumu bilinmez ama ateş olmayan yerden duman çıkmaz..

ahahahah evet evet koskoca coca cola en onemli sırrını antalya tuketici mahkemesinde acıkladı; ya olur mu oyle sey allah askına yalan iste belli :D

Geri