Cinlerin İntikamı

  • Konbuyu başlatan Serdar Yıldırım
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Garip Olaylar \/ İlginç Bilgiler kategorisinde Serdar Yıldırım tarafından oluşturulan Cinlerin İntikamı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 563 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Garip Olaylar \/ İlginç Bilgiler
Konu Başlığı Cinlerin İntikamı
Konbuyu başlatan Serdar Yıldırım
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Serdar Yıldırım
S

Serdar Yıldırım

Kullanıcı
16 Haz 2017
En iyi cevaplar
0
8
CİNLERİN İNTİKAMI
Arkadaşım Salim bir gün şarap içmiş. İyice sarhoş olunca da camiye gitmiş. Okuyup, üflemiş, dua etmiş. Daha sonra evine gelip yatıp uyumuş. Salim birkaç gün sonra bir lokantaya girmiş. Lokantada müşteri yokmuş. Bir çorba söylemiş. Çorbasını içerken, lokantaya üç adam girmiş. Bu adamlar, kısa boylu ve temiz, beyaz yüzlüymüş. Salim’in masasına oturmuşlar. Salim onların bu hallerine şaşırarak çorba içmeyi bırakmış. Değişik bir durumla karşı karşıya olduğunu anlamış. Adamlar, Salim’e, birkaç gün önce neden sarhoş halde camiye gittiğini sorarak çok kızmışlar. Biraz sonra kendisini ormana götürüp orada boğacaklarını söylemişler. Bağırsa da bunun faydası olmayacağını çünkü başkalarının kendilerini görmediğini belirtmişler.
Daha sonra adamlar, Salim’i önlerine katıp ormana giderken, Salim bir fırsatını bulup kaçıp kurtulmuş. Salim ile yolda karşılaştığımda yüzü bembeyazdı. Olayı bana anlattı. Adamlardan kurtulduktan sonra boynunda bir ağrı oluştuğunu söyledi. Salim ertesi gün ormanda boğularak öldürülmüş olarak bulundu.
Aradan iki yıl geçti. Sonu kötü biten bu olayı başkalarına anlatarak onları da dipsiz bir kuyuya çekmek istemedim. Cinler, durumu anlarlarsa olayı öğrenenleri pişman ve perişan edebilirdi.

SON

Yazan: Serdar Yıldırım
 
Üst