Çinde bir internet kafe:)

su perisi

Kullanıcı
b-82413-asdfas.jpg

Bence bu görüntü çinde değil insanlara bakılırsa amerika da falan herhalde
üniversitenin bilgisayar şenliği olabilir ya da bir oyunun turnuvası, etkinliği...

teşekkürler su perisi çok güzel bir görüntü :)

Görüntü çok güzelmiş. Kapalı bir alan heralde ordaki radyasyonu düşünemiyorum bile :D :D

Teşekkürler Su perisi ;)

Bu kareyi görmüştüm internette.. Bir iki hafta önce de bu sitede klavyedeki mikropların tuvaletlerin kapı kollarındaki ile aynı miktada olduklarını okumuştum. Bu gözönüne alındığında o kafedeki bir bilgisayarı kullanmayı hiçte istemem doğrusu... :P

kabeka' Alıntı:
Bence bu görüntü çinde değil insanlara bakılırsa amerika da falan herhalde
üniversitenin bilgisayar şenliği olabilir ya da bir oyunun turnuvası, etkinliği...

teşekkürler su perisi çok güzel bir görüntü :)

Ben de ilk ona baktım. Burada Çinli yok?

roze' Alıntı:
Görüntü çok güzelmiş. Kapalı bir alan heralde ordaki radyasyonu düşünemiyorum bile :D :D

Teşekkürler Su perisi ;)

Roze böyle bir kafenin üzerinin açık olma şansı varmı.ne bilim yağmur mağmur yağarda ;D ;D

böyle bir internet cafenin olması bile çok ilginç.....  ::)

;D ;D ;D

ölüdeniz' Alıntı:
roze' Alıntı:

Teşekkürler Su perisi ;)

Roze böyle bir kafenin üzerinin açık olma şansı varmı.ne bilim yağmur mağmur yağarda ;D ;D

Doğru açık değildir ama çok fazla radyasyon vardır, durulmaz orda ya :D :D

roze' Alıntı:

Teşekkürler Su perisi ;)
yani çok büyük bir radyasyon vardır herhalde....:D

Yok artık!
Biz abarttık ama çikolatasını abarttık!  :D :D

Günlerdir abartılı bir şey duyduğunda, gördüğünde bu reklam repliği söyleniyor bizim evde. Buraya da yazmak nasip oldu ya... :)

Geri