...Çıldırtan ilanlar ve olaylar...

Çok güzel bunlar yaa :ahah :kahkaha :kahkaha
Teşekkürler su perisi ;)

;D ;D ;D ;D ;D
bu araba ilanını ilk gördüğümde de çatlamıştım gülmekten. benzin bittiğinde kendiliğinden duran bir motor sistemi varmış düşünsenize :D :D :D
Bu arada kablosuz internet hizmeti olan hamamı ben her gün görüyorum. Sadece kablosuz internet değil aynı zamanda digiturk yayını da var. :D :D
ellerine sağlık süper olmuş yeni resimler de :D

Conqueror' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D
bu araba ilanını ilk gördüğümde de çatlamıştım gülmekten. benzin bittiğinde kendiliğinden duran bir motor sistemi varmış düşünsenize :D :D :D
Bu arada kablosuz internet hizmeti olan hamamı ben her gün görüyorum. Sadece kablosuz internet değil aynı zamanda digiturk yayını da var. :D :D
ellerine sağlık süper olmuş yeni resimler de :D
Türkler rahatlarına  düşkünlermiş de haberimiz yokmuş  :D hamamda dijiturk he  :D

parketsekmikomikresimleyf9.jpg

ot28148gewm4.jpg

itealtgeitkomikresimleryv1.jpg

f53751243le2m05f9635em4.jpg

chip863fkpc9.jpg

trvm0.png

1797ky2.jpg

wc17ay8suhi1.jpg

55qzoq5.jpg

adszkv6.png

ablası alıntı yapmak istedim beğendiklerimi ama hepsi çok güzel ve komikler canımcım :D :D :D...

ama şaşırıyor insan bazılarını görünce nasıl olabiliyor diyorum :)

emeğine sağlık :)

ölüdeniz' Alıntı:
SUNFLOWERS' Alıntı:
:ahah :ahah :kihkih :kihkih :kahkaha :kahkaha :vaav :vaav

Hehehe olmaya oldu bütün smileyleri kullanaydın :D

Peki Nihat.Sen istedin???

:) ;) :D ;D >:( :( :o 8) ??? ::) :P :-[ :-X :-\ :-* :'( :ahah :alsana :baliktayim :doverim :bilgeadam :laylaylom :dil :dusun :eglen :dedikodu :gs :ıyyhh :kihkih :oooh :icelimarkadas :aglama :hapis O0 :teldeyim :forumkurallari :naapcam :kahkaha :opucuk :serefe :oops :ohaa :nabiz :alkis :vaav :turk :sus :sinirli :ciglik :alkis2

Geri